A co miałbym z tym robić-rzucać tym jak sam wygląd nie wystarczy ?
Ostra lub żadna.
Wyciągnięta jedynie w celu użycia.
I tyle.
pozdro.
fraktal0
Postaram sie odpowieziec na twoje pytanie
1) huk , wyglad i wydobywajacy sie ogiej z lufy wystraszy w 70% napastnika - sam huk go sparalizyje ( granaty hukowe) - kup sobie i postrzelaj a sie przekonasz ze w ulicy miedzy budynkami napastnikowi bebenki w uszach zatyka ( mi zatkalo i utomilo na pare minut , ze nie wiedzialem gdzie jestem- oczywiscie kumpel strelil we mnie zbliska za moja zgoda) - Jezeli bedzie trze uciekac to trzeba bedzie ale zawsze te pare sekund na ogloszeniu napastnika masz przewage - kazdy ma komorke , moze wezwac pomoc policyjna - lepsze takie cos niz puste rece i wolanie "pomocy" bo juz na to malo kto reaguje na te slowo- na strzaly reakcji bedzie wiecej ( naszczescie)
Piszesz ostra lub zadna - nikt ze spokojnych obywateli nie zamierza isc siedziec za nie legalne posiadanie ostrej - a legalna wyrobic rowna sie z cudem szczegolnie mlodej osobie (20 pro letniej) - wiec wybor ostra czy zadna zostawmy innym , niech ocenia - bo kogos zabic , zranic , okaleczyc do konca zycie to nie sztuka. Ale przecierz to my jestesmy napadnieci i naszym zadaniem jest sie obronic a nie wpakowac kulke w leb napastkikowi ( to nie filmy w telwizji - to rzeczywistosc)
PS. pisalem tu o broni straszaki - mialem na mysli tylko GLock 19 hukowy - nie wiem jak inne wydaja huh - slyszalem ze Glcki sa jakosc tak skonstruowane ze ten huk jest mocniejszy i bardziej grozniej wygladaja
Jak by ktos mial jakies pytania to dyskutujcie - napewno nie raz dolacze sie do niej.