klub MMA w Krakowie ?
Napisano Ponad rok temu
I prosze nie dawac mi rad typu: najpier 3 laat boxu\muay thai\kicka a potem 3 lata judo\bjj\sambo bo to mnie nie interesuje 8)
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
A ja ten klub odradzam!Polecam klub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Prowadzone sa tam zajecia z zakresu jiu-jitsu (grappling w kimonach), submission wrestling (grappling bez kimon) oraz kickboxing. Treningi sa przez caly tydzien z wyjatkiem niedzieli, kiedy to kazdy odpoczywa, przesiaduje w kościółku i robi na drutach .
! pOzDrAwIaM !
Bndyckie ceny!!!!
Napisano Ponad rok temu
A ja ten klub odradzam!Polecam klub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Prowadzone sa tam zajecia z zakresu jiu-jitsu (grappling w kimonach), submission wrestling (grappling bez kimon) oraz kickboxing. Treningi sa przez caly tydzien z wyjatkiem niedzieli, kiedy to kazdy odpoczywa, przesiaduje w kościółku i robi na drutach .
! pOzDrAwIaM !
Bndyckie ceny!!!!
Jakość kosztuje
Napisano Ponad rok temu
A ja ten klub odradzam!
Bndyckie ceny!!!!
Jesli ten klub odradzasz, to jaki klub polecasz ?
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
A co do klubu to chyba nie ma lepszych klubow uczacych mma w okolicach krakowa.
Napisano Ponad rok temu
Bjj ogolnie do najtanszych chyba nie nalezy :wink:
Nie przesadzaj rynek już to znacznie wyprostował
Jak porównuję ceny w Warszawie, to one jednak znacznie spadły od początku ekspansji na tutejszy rynek. A biorąc pod uwagę oferowaną jakość i ilość dotępnych zajęć, na które można uczęszczać to ja bym powiedział, że są to już ceny rozsądne i wbrew pozorom po przeliczeniu na stawki godzinowe niewiele wyższe (o ile w ogóle) od większości warszawskich klubów.
K.
Napisano Ponad rok temu
bjj? Żaden, nie orientuje sie w tego typu walkach. Mozę tak, porównaj sobie cennik boksu lub kicka do cennika bjj, PŁAKAĆ SIE CHCĘ!!!!
A ja ten klub odradzam!
Bndyckie ceny!!!!
Jesli ten klub odradzasz, to jaki klub polecasz ?
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Signum Polonicum
- Ponad rok temu
-
Co wybrać?
- Ponad rok temu
-
przyzwoitka
- Ponad rok temu
-
Piaseczno
- Ponad rok temu
-
stare autorytety
- Ponad rok temu
-
SW w "Wysokich Obrotach"
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Kopenhadze
- Ponad rok temu
-
Dobry chwytacz
- Ponad rok temu
-
kasa za trening i egzamin
- Ponad rok temu
-
Tang soo do-ktokolwiek widział,ktokolwiek wie...
- Ponad rok temu