Lewart Lubartów istnieje i ma się dobrze. T. Adamczyk również (MKS Lubartów,
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]), zresztą jest zarejestrowany na tym forum i czasem się wpisuje. M. Wałach z tego co wiem nadal działa ostro. A. Chomiuk jest teraz instruktorem w klubie "Garda" Warszawa, posiada 2 dan (
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Z tego co wiem, sekcji taekwondo w AZS Biała Podl. już nie ma, rozwiązano zdaje się z powodu trudności finansowych, ale taekwondo w Białej nadal się prężnie rozwija pod wodzą Zbigniewa Bujaka.
A J. Sokół zawsze był kontrowersyjną postacią, chyba zresztą to jedyna rzecz, którą od niego przejąłem, bo nasze drogi rozeszły się 10 lat temu skręcając w zupełnie przeciwne strony.
Co do starej szkoły taekwondo - do mnie jakiś czas temu trafił facet po kilkunastu latach przerwy (w czasach szkolnych miał 4 kup, obecnie ma 2 kup i ćwiczy razem z synem). U niego też było jasno widać, że stara szkoła nie rdzewieje...
A tak w ogóle - to miło mi, że mamy kolejnego dinozaura na forum. Myślę, że IRA też z przyjemnością powita kolejny relikt pokoniunkcyjny w dziale TKD Vortalu Budo...
Gizmo