Poj.... prawo i niech żyje obywatelska postawa :(
Napisano Ponad rok temu
Jestem świadkiem w jednej sprawie karnej przeciwko takiemu jednemu skur... z zielonej góry, co starszych ludzi naciągał na pieniądze mówiąc, że drzwi sprzedaje. Nie jest to pierwsza sprawa tego wszarza za pierwszym razem podobno nastraszył świadków i nic z tego nie wyszło. Teraz meritum sprawy właśnie się dowiedziałem, że ten @#$@%@ ma dostęp do akt, bo z wolnej stopy odpowiada i był w sądzie i spisywał adresy świadków. Ja się tego gnoja nie boje, ale kurde czy to jest normalne czy każdy taki bandyta tak może poza tym to jest narkoman jak mi kur... strzykawkę wbije w plecy jak z domu będę wychodził to się będę miał z pyszna. Proszę o rade przede wszystkim struży prawa, bo powolutku zaczynam żałować, że jak go z bratem złapaliśmy to wezwaliśmy policje a nie zakopaliśmy w jakimś lesie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dużo jest takich przypadków, trzeba uważać. Najbardziej narażeni starsi ludzie...
Napisano Ponad rok temu
Dzięki ale nie chce załatwiać tego w ten sposób. Myślę o jakiejś zgodnej z prawem drodze ale nie wiem jakie mam możliwości więc się pytam.
To NTG Pytaj na pl.soc.prawo
Napisano Ponad rok temu
A tak jeszcze dodam od siebie.I jak w tym kraju ma byc kurwa dobrze,skoro przestepcow sie chroni utajniajac jego dane,zaslaniajac twarz w mediach,a swiadka wystawia sie na widelcu kazdemu zainteresowanemu.Toz to jakas paranoja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Jerz
Napisano Ponad rok temu
ilu to swiadkow odmowilo by zeznan, przestraszeni ze ktos ich "odwiedzi"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dostęp do akt, bo z wolnej stopy odpowiada i był w sądzie i spisywał adresy świadków
w momencie spisywania protokolu przez policje powinienes byl zastrzec, ze twoje dane ma pozostac w tajemnicy. dlaczego policja nie informuje poszkodowanych i swiadkow, ze maja prawo do ochrony swoich danych, to juz pozostaje slodka tajemnica policji. :roll:
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ostrzegać?
- Ponad rok temu
-
Agresywny pies zastrzelony -no wreszcie coś prawdp. :-)
- Ponad rok temu
-
Kto was zaczepial?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona kobiet - tylko kurs?
- Ponad rok temu
-
In WAN KEN skutecznym atakiem na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Dobry "tekst" na ulicę.
- Ponad rok temu
-
Ulica-forum dla leszczy
- Ponad rok temu
-
POMOZCIE TROCHE -czyli jak spunktowac goscia
- Ponad rok temu
-
Ugodzony ostrym narzędziem