Shihan Andrzej Drewniak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na obozie bodajze w Holandii shihan Andrzej Drewniak otrzymal stopien 7 dan... Taki news... Co wy na to?
za codosał? kiedy ?od kogo ??!!! gdzie dokłądnie, bo z tego co ja wiem to obozy w Holandii odbywaja sie latem, podaj jakis link, zrodło, cokolwiek, zeby uwiarygodnic tą informacje .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak notabene mam certifikat na 4 kyu na którym shihan Drewniak ma jeszcze 2 dan Kawał czasu
Napisano Ponad rok temu
W sumie dlaczego miałby nie dostać. Siedzi w tej strukturze ze 30 lat, jest bardzo aktywny a jego organizacja jest jedną z największych w świecie. Ja nie widzę powodu, aby organizacyjnie miał nie dostać, pomijając fakt, że i tak jest o niebo lepszy w tym co robi (robił?) od wielu innych "posiadaczy" nizliczonej ilości danów.
A tak notabene mam certifikat na 4 kyu na którym shihan Drewniak ma jeszcze 2 dan Kawał czasu
Zgadza sie, co by nie mowic arganizacyjnie to jego zasluga ze kyokushin jest tak mocny w naszym kraju. Mozna go lubic lub nie ale dostal go w pelni zasluzenie 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeeee, no wiec moj sensei przyniosl dzisiaj do sekcji ulotke z tegoz obozu na ktorej jak byk stoi "Andre Drewniak 7e DAN" Jedyna nadzieja w tym, ze to tylko chochlik drukarski... Jak bede wiedzial cos wiecej to dam znac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No proste. Wraz z cala ekipa! Ci co nie byli niech zaluja! Pokazy byly fajne i organizacja jak na zawody KK wspaniala. Opoznienie kolo 1h tylko. Dla porownania zdarzalo sie 4-5h...Wczoraj tez widziałem, ze mial 6 DAN, peniw tez byłeś w Suwałkach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Parodia .....
Kilkanascie lat temu moze i mialem duzo szacunku do Pana Drewniaka ......
Ale kiedy zaczela sie: "(...) komercja, komercja. to mnie zawsze irytuje" ....
Caly szacunek zniknal. Oplaty na budo, za wyjazdy od kadry, chore kwoty skladkowe itp ....
Dlatego - dzis te honory (6-7 dan) uwazam za wielka pomylke.
No coz ....
Zastanowcie sie, gdzie zmierzacie ....
najlepszego,
Mirek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sihan Drewniak robi kawał porządnej roboty, jednak nikt nie jest bez wad.
Zalety Drewniaka są kilkudziesięcio razy wieksze niż jego wady, dotyczy to również prowadzenie Orgaznizacji Kyokushin w Polsce.
Wytykać błedy kazdy umie ale kto sprobuje usunąc je? Odejscie z organizacji to moim zdaniem nie jest wyjscie.
Napisano Ponad rok temu
Widziales kiedys trening jego grupy zawodniczej gdy przychodza nowi przeniesieni z grupy mlodszej? Sa to sparringi. Tyle, ze ludzie 25-30letni klepia sobie mlodszych np. 19 latkow. Widzialem kiedys takiego po 3 miesiacach. Odpoczywal tyle po 1 treningu w grupie zawodniczej. Niestety akurat obecni byli m.in. Sypieniowie... Po wstaniu z lozka mogl juz calkiem niezle chodzic... Fajne metody?Zalety Drewniaka są kilkudziesięcio razy wieksze niż jego wady
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
karate w cieszynie??
- Ponad rok temu
-
Witam wszystkich uczestników forum
- Ponad rok temu
-
pytanie o Shidokan
- Ponad rok temu