malenstwa do portfela
Napisano Ponad rok temu
moze ktos widzial jakies inne i najchetniej tansze bo spyderco jest drogi strasznie a sog tanszy ale jakis mniej "ladny"
chetnie bym sobie zafundowal taki praktyczny "niewidoczny" nóż
Napisano Ponad rok temu
baaaardzo długa..
na poczatek proponuje dokładnie przeczytac watki w tym dziale...potem zbierac pieniądze a potem zacząć sie leczyc..
zaznaczam, że ja i 3/5 uzytkowników tego forum znajduje sie na 2 lub trzecim etapie......
ty na razie nie ukończyłes nawet pierwszego...
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
staram sie czytac forum ale stron jest sporawo a modemowiec jestem - wiec sorki jezeli cosik powtorze - czytam sukcesywnie ale troche tego tu jest.
postaram sie nie pytac wiecej o pierdoly ale czasem czlowiek ma cisnienie ze palnie cos bez przemyslenia - palce szybsze niz umysl ....... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
he he he a sa jakies pozytywne efekty leczenia czy moze nie ma nadziei ?
raz w to wejdziesz i drzwi sie zatrzaskuja ... na zawsze :wink:
Napisano Ponad rok temu
he he he a sa jakies pozytywne efekty leczenia czy moze nie ma nadziei ?
komornik nie zajmie ci mieszkania (nozy)
hi hi hi... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ciebie będzie patkrzyła trochę dziwnie
m
Napisano Ponad rok temu
albo Hide Away Knives
Napisano Ponad rok temu
niestety takie (hide away knifes) malenstwa sa cholernie drogie za taki nozyk kupilbym juz calkiem niezly tacticala - jakto jest ze nozyk ktorego cena produkcji i materialow jest kilka/nascie krotnie nizsza od ceny duzego noza kosztuje tyle lub wiecej. No bo skoro za 180 $ mozna kupic niezla kose to dlaczego to malenstwo tez tyle ?? rozumiem ze firma itp. ale tu nie ma wielkich kosztow, detali, blokad ...... ech zycie jest niesprawiedliwe
a co do zony - na razie (tfu tfu) nie mam i nie zamierzam chwilowo - ja mlody i biedny student jestem - czasem nie dojadam, czasem na czesne nie mam ale nowy nóż kupie bez wachania :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupiłem spyderco tri-angle!
- Ponad rok temu
-
oxyd w plynie
- Ponad rok temu
-
nowe zabawki
- Ponad rok temu