Super oferty na Allegro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na szczescie towary byly "wysylane" za pobraniem wiec nic nie stracilismy procz nerwow... :? :roll:Panowie obawiam się najgorszego! Chociaz mimo ze miałem rabat (za umieszczenie linka na stronce) na stuff od tego kolesia na szczęście rozsądek podpowiadał mi żebym nic niezamawiał. Otóż link ten od jakiegoś czasu jest GŁUCHY!!!
Napisano Ponad rok temu
heheWitam jest mi bardzo przykro ale nie jestem w stanie zrealizować zleceń.
Wystapily problemy z przesylka z brazylii.
Przepraszam
Napisano Ponad rok temu
Na szczescie towary byly "wysylane" za pobraniem wiec nic nie stracilismy procz nerwow... :? :roll:
Nerwów no i nadziei na tani, towar dobrej jakości prosto z Brazylii!!! Moim zdaniem koleś niejest poważny, skoro jeszcze niemiał wypróbowanego "kanału przerzutowego", a już działał na taką skalę!
Napisano Ponad rok temu
Witam jest mi bardzo przykro ale nie jestem w stanie zrealizować zleceń.
Przepraszam
Napisano Ponad rok temu
Ja moglem w tym czasie kupic berimbau za zblizona ceneNa szczescie towary byly "wysylane" za pobraniem wiec nic nie stracilismy procz nerwow... :? :roll:
Nerwów no i nadziei na tani, towar dobrej jakości prosto z Brazylii!!! Moim zdaniem koleś niejest poważny, skoro jeszcze niemiał wypróbowanego "kanału przerzutowego", a już działał na taką skalę!
Napisano Ponad rok temu
hehe dostałem to samo...Witam jest mi bardzo przykro ale nie jestem w stanie zrealizować zleceń.
Przepraszam
Napisano Ponad rok temu
Ja moglem w tym czasie kupic berimbau za zblizona ceneNa szczescie towary byly "wysylane" za pobraniem wiec nic nie stracilismy procz nerwow... :? :roll:
Hmm gdzie Ty mogłeś kupić berimbau za zbliżoną (60-70zł) cenę???
Napisano Ponad rok temu
Kolega dostal na urodziny 2 berimbauyJa moglem w tym czasie kupic berimbau za zblizona ceneNa szczescie towary byly "wysylane" za pobraniem wiec nic nie stracilismy procz nerwow... :? :roll:
Hmm gdzie Ty mogłeś kupić berimbau za zbliżoną (60-70zł) cenę???
Napisano Ponad rok temu
Heh szczęściaż z kolegi. Moi kumple zawsze przynosza flachę!!! :wink:Kolega dostal na urodziny 2 berimbauy
Napisano Ponad rok temu
http://allegro.pl/show_item.php?item=30480580
8O
Napisano Ponad rok temu
Kto to jest "adorator capoeiry"?? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów