Skocz do zawartości

Zdjęcie

Potrzebna pomoc z www

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

budo_vince
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4029 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Potrzebna pomoc z www
Niedawno dowiedzialem sie, ze serwis realm.pl nie bedzie dalej hostowal mojej strony, napracowalem sie przy niej, ponagrywalem filmiki itp. Bez zbytniej skromnosci stwierdzam ze jest to jedna z najlepszych stron o nunchaku. Niestety jesli nie znajde nowego hosta, juz niedlugo...

Pisze to tutaj, bo temat badz co badz pokrewnie zwiazany jest z bronia, a Fiodor nie raczyl nawet odpisac na moje prywatne wiadomosci odnosnie...

Podsumowujac, zmuszony jestem prosic o pomoc przy hostowaniu mojego serwisu, moze ktos sie znajdzie ? Jednoczesnie mam nadzieje ze stawiajac ten temat nie lamie regulaminu i ze nie zostanie on (znow) skasowany ...
  • 0

budo_ld
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 171 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Potrzebna pomoc z www
ile zajmuje strona i ew. baza sql i co jest potrzebne i ile ludzi odwiedza... moze cos uda mi sie zalatwic.
  • 0

budo_vince
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4029 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

200 mega jest moim marzeniem, nic poza miejscem nie jest potrz4ebne, choc jak bedzie mysql to sie nie obraze, odwiedzin niewiele, 150 dziennie to max. w ciagu 2 latek 10000 nastukalo. Ze swojej strony gwarantuje reklame hosta ... orzynajmniej tak moge sie odwdzieczyc...
  • 0

budo_sokaq
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 254 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Odwiedzilem Twoja strone i uwazam, ze jest warta tego :D .
Ja rowniez mam swoja stronke zwiazana ze sztukami walki, jednak ja dopiero koncze ja pisac, tzn uzupelniac dzialy.
Umiescilem ja na pewnym serwerze, nie jest rewelacyjnie szybki, ale nie narzekam na niego.
Nie ukrywam jednak, ze szukam czegos ciekawszego (szybciej dzialajacego).
Posiadam konto 100MB, ale sadze, ze dogadalbys sie z adminem, w porzadku gosc z Niego.
Jesli wiec nie znajdziesz nic, to daj znac a ja podesle Ci linka do tego serwisu, o ktorym pisze.
pOzDrAwIaM

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024