1 Ogólnopolski Festival Sztuk Walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i zgadzam sie z Gacmanem_c Kendo uśpiło totalnie ale pewnie dla wtajemniczonych ma klimat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byłem tam! W ogóle to cześć wszystkim!
Byłem na festivalu we Wrocławiu i baaaardzo mi się podobało! Oczywiście organizacja.. hmmm..... jakieś 4 na 10 punktów, liche światło i nagłośnienie, krzesełka poustawiane bez ładu i składu i inne takie. Ale nieważne. Przeżycie było fantastyczne i uprzejmie proszę o więcej takich imprez w naszym kraju
Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuję za wspaniałe występy/pokazy (wszystkim którzy występowali)
Napisano Ponad rok temu
A jeżeli chodzi o przygotowanie organizatorów to głównie minusy.. za drogo (nie związani z SW nie odważyli się kupić biletu w ciemno), troszkę się dłużyło, przerwy (za długie lub za krótkie) i słabe zaplecze. Ale jak na pierwszy raz zdecydowanie DUŻE BRAWA!!!
Ogólnie - czekamy na podobne przedsięwzięcia.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
tak.. niestety ... pochwa katany poszla sie... szturchac.. szczescie ze to byl trenigowy miecz senseia... motyw z jablkiem mial skutecznsc powyzej 50%, a motyw fajny wiec sru - albo woz albo przewoz a kopniecie nie wyszlo jedno - to co sesei kopal podojne... na usprawiedliwienie powiem tylko ze nie tachalismy cegiel z poznania tylko kupilismy we wroclawskim praktikerze przed pokazem... mialy byc siporeksy, ale po zmianie watu budowlanego na 22% markety tego typu swieca pustkami (przed 01.05 cegły kupowali lidzie ktorzy sie nawet nie budowali ) i kupilismy ytongi zamist siporeksow... te - jak widac na zalaczonym obrazku - przy tym tricku nie chcialy wspolpracowac ... ale nic to - nauczka na przyszlosc. co do broni chocby takiej jak shuriken to do konca nie bylismy zdecydowani... ale tez nie chcielismy targac taczy z poznania.. musimy na przyszlosc przygotowac sobie jakas skladana, pokazowa bo rzeczywiscie brakowalo tych gwiazdek tak charakterystycznych dla ninjutsu.
dzieki za niezle foty
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Heja. wrzuciłem TU 207 innych zdjęć jakby ktoś chciał....
ile tego jest ?? moge to umiescic na serwerze bez ograniczen transferu. skontaktuj sie ze mna na maila lub na gadu jak to moglbys mi przeslac.
Napisano Ponad rok temu
sorki :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To już chyba szczyt przesady, że niedość, że płaci się 30/50 zeta (niepotrzebne skreślić) za bilet, to jeszcze cholera za zrobienie siku czy innego biznesu trzeba płacić. Chyba organizatorzy trochę przegieli
my z Koscieyem mielismy na to sposob a tak poza tym mozna bylo pojsc do szatni gdzie sie przebierali uczestnicy i tam byla za free toaleta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie jak się jest facetem to brak toalety rzeczywiście nie sprawia większego problemu :wink:
niee... my szybko biegamy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oto nowy klip Rodneya Chico Kinga
- Ponad rok temu
-
rękawice bokserskie
- Ponad rok temu
-
Ubezpieczacie sie?