Zawody w Poznaniu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a i przepisow za dobrze chyba nie zrozumiales...
chodzilo o to ze jezeli przez trzy minuty przeciwnikowi nie uda sie wyjsc z gardy zawodnik walczacy garda otrzymuje jeden punkt ale musi dazyc do skonczenia a nie moze przytrzymywac zawodnika walczacego w gardzie-jak sam k.m powiedzial walka ma byc szybka i obaj zawodnicy maja probowac skonczyc sie nawazajem a nie poprostu przytulac sie do siebie i czekac az mina trzy minuty i dostana punkt...
nie mozna bylo podobno przytrzymywac za rekawy itd itd..
Napisano Ponad rok temu
no, ja ogladalem dokladnie cala walke (ile to trwalo?!

Napisano Ponad rok temu
Przeciwnik Cipka Baza zdobył może w ten sposób 3 punkty i sam Cipek chyba też 1 punkt a reszta to były dojścia do pozycji a walka skończyła się chyba 6-12 (moge się delikatnie mylić w punktach) I mimo, że Karol był organizatorem tych zawodów to jest też trenerem zawodników z Poznania. I jeśli w tym czasie nie sędziował walk to wydaje mnie się normalnym podpowiadanie swoim podopiecznym.
A jeśli do zamiany pozycji zostało niewiele czasu to można odczekać nie ryzykując ataku i tak podpowiadał Karol.
Dodam jeszcze że zarówno Cipek jak i Baza są według mnie świetnymi zawodnikamii, mam nadzieje że będe mógl jeszcze kiedyś obejżeć ich kolejną walke. Może dla tego że prezentują podobny poziom walka trwała tak długo i nie doszło do skończenia któregoś z nich.
Napisano Ponad rok temu
Witam,
no, ja ogladalem dokladnie cala walke (ile to trwalo?!
48 minut, zdecydowanie najdluzsza walka turnieju.
Napisano Ponad rok temu
chodzi o to ze namawial go do pasywnosci co powinno byc karane a nie bylo)cipek probowal rozrywac garde wiec on nie moglby dostac pasywnosci a baza powinien robic cokowliek z gardy a czasem nie riobil nic...
dobra nie wazne prawda jest taka ze faktycznie fenomenalny zawodnik zn iego i naprawde nie do zdarcia(chyle czola) gratuluje jeszcze raz wsyztskim zwyciezca i promowanym....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
czy ktos sie orjentuje czy na zawodach 6 marca .....
- Ponad rok temu
-
SAMBO + LL
- Ponad rok temu
-
...no i roncka mnie boli...
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Carlsonem Gracie
- Ponad rok temu
-
czy zacierają się różnicę między bjj a sambo?
- Ponad rok temu
-
Poszukuję klubu BJJ w Częstochowie
- Ponad rok temu
-
LUBLIN BAD BOY
- Ponad rok temu
-
Uwaga na MMAGear
- Ponad rok temu
-
3 najprawdopodobniej tendencyjne pytania