Co z Kimo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
M.
Napisano Ponad rok temu
Powinien odejsc na emeryture.
Napisano Ponad rok temu
KIMO
U.S.A. / DC7 / MMA
COUNTRY : U.S.A.
DATE OF BIRTH : Jan 04, 1969
HEIGHT : 188cm
WEIGHT : 112.0 kg
*TITLES*
U.F.C.F. Pancrasion Heavyweight Champion
*RECORDS*
14 Fights 9 Wins 4 Losses 1 Draw 2 KOs
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Formula K1 - Kimo ledwo uszedl z zyciem po pierwszym ataku Sappa ale potem... Bob grubas zaliczyl dechy i gong go uratowal (ta czesc nie byla wkurwiajaca
przepisowa jednominutowa przerwa trwala ze trzy minuty!!! Sapp w koncu sie podzwignal Kimo protestowal ale organizatorzy schowali mordy w kubel!!! druga runda nie trwala dlugo... Kimo wylapal ze dwa zamachowe od Jabby i padl biedak...
ta historia z przedluzaniem przerwy pod zawodnika to skandal i wstyd ze takie rzeczy JUZ przytrafiaja sie w mlodej formule...
Sapp musial wygrac bo na widowni byl Tyson ktory potem wszedl na ring i taka teatralna scenka sie odbyla z pokazywaniem sobie kto komu dojebie... i tak gowno z tego wyszlo bo Tysona jak nie bylo tak nie ma!!!
Szkoda tylko Kima bo nalezalo mu sie zwyciestwo...
ps na tej fotce wyzej to kimo bez swoich "fikusnych" trybali - jeszcze...
Napisano Ponad rok temu
nie widzialem tego.
gdzie to moze byc?
A moze mailem wyslesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie wiem tylko jaka jakość bo ściągałem z dc
Poszukajcie w archiwum, jakiś czas temu pisaliśmy o tej walce
Napisano Ponad rok temu
Wg. mnie to Kimo był górą w tej walce, ale upadł jak strop załamał mu się na potylicy.
Napisano Ponad rok temu
widzialem jego walke z Sappem - wkurwiajaca na maxa!
Formula K1 - Kimo ledwo uszedl z zyciem po pierwszym ataku Sappa ale potem... Bob grubas zaliczyl dechy i gong go uratowal (ta czesc nie byla wkurwiajaca
przepisowa jednominutowa przerwa trwala ze trzy minuty!!! Sapp w koncu sie podzwignal Kimo protestowal ale organizatorzy schowali mordy w kubel!!! druga runda nie trwala dlugo... Kimo wylapal ze dwa zamachowe od Jabby i padl biedak...
ta historia z przedluzaniem przerwy pod zawodnika to skandal i wstyd ze takie rzeczy JUZ przytrafiaja sie w mlodej formule...
Sapp musial wygrac bo na widowni byl Tyson ktory potem wszedl na ring i taka teatralna scenka sie odbyla z pokazywaniem sobie kto komu dojebie... i tak gowno z tego wyszlo bo Tysona jak nie bylo tak nie ma!!!
Szkoda tylko Kima bo nalezalo mu sie zwyciestwo...
po pierwsze komentator mówił o 2 minutwej przerwie
w tym czasie lekarz sprawdzał czy sapp nadaje sie do dalszej walki
tak wnioskuje z filmiku do którego link jest w tym wątku
nie ma tam całej przerwy a jedynie początek i koniec
w 2 rundzie kimo po nokaucie wypluł ochraniacz i rzucił go na ziemie żeby zaoszczędzić trochę czasu na jego czyszczenie ale tego oczywiście nie zauważyłeś
cios w tył głowy nie był specjalny kiedy sapp go zadawał kimo odwróci się do niego plecami
w czasie prawie całej walki dominował sapp kimo przeważał tylko przez minute i moim zdaniem zasłużenie wygrał sapp
wszystkich którzy jak ty nienawidzą sappa zapraszam żeby sie wypowiedzieli w wątku "Czego wy chcecie od Sappa"
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kimo dlatego wyplul szczeke bo dostal od wypoczetego Sappa i OSTETACYJNIE to zrobil - sam zrobilbym to samo!!!
Jak pewnie zauwazyles WSZYSCY czytajacy te relacje sie z nia zgodzili oprocz Ciebie (obejrzales zaledwie marny link!)
wiec po pierwsze, piate i dziesieciotysieczne: nie zabieraj glosu w kwestii w ktorej nie masz za wiele do powiedzenia...
dzieki!
Napisano Ponad rok temu
Jak pewnie zauwazyles WSZYSCY czytajacy te relacje sie z nia zgodzili oprocz Ciebie (obejrzales zaledwie marny link!)
wiec po pierwsze, piate i dziesieciotysieczne: nie zabieraj glosu w kwestii w ktorej nie masz za wiele do powiedzenia...
dzieki!
czyli zawsze większość ma racje ? wspaniały argument
obejrzałem całą walke poza środkiem przerwy więc moge skomentować to co widziałem
jak ci się niepodoba że ktoś ma inne zdanie od ciebie to załóż sobie własne forum i wywalaj z niego wszystkich o odmiennym zdaniu nie będziesz wtedy taki zestresowany
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
skoro: ogladalo te walke x osob, jedna ja opisuje a reszta nie wnosi poprawek wiec oznacza to ze bylo napisane poprawnie!!!
obejrzyj mlody czlowieku te walke w telewizji (eurosport powtarzal ja wiele razy wiec licze na kolejna...) w calosci! zobaczysz tam Michaela Jordana, Dr Dre, no i Tysona wtedy zrozumiesz jaka to byla gala i o co w niej chodzilo i nie bedziesz sie spieral... chyba ze nalezysz do tej zalosnej grupy ludzi ktorzy nawet gdy wiedza ze sie myla to i tak twierdza cos innego? nie badz taki...
ps. kolejny raz zarzucasz mi ze kogos nienawidze, nieznosze i nie dopuszczam innych zdan (i ta formulka o wlasnym forum i wykluczaniu innych) - nie rozumiem skad te wnioski? przeciez MY sie nie klocimy!!! to zwykla dyskusja (no moze argumenty mamy silne ale to wszystko!)
pozdro dla Ciebie SCORPIO! papieros
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Konferencja prasowa przed galą K1 we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
COLOSSEUM I - nowa prof. impreza Shooto full-contact MMA
- Ponad rok temu
-
Przemyslaw Saleta - Lukasz Jarosz / 6 marca Wroclaw K1 !!
- Ponad rok temu
-
co z transmisja nowych k1
- Ponad rok temu
-
O polskich imprezach na Eurosporcie !!!
- Ponad rok temu
-
Mighty Bulls Gdynia
- Ponad rok temu
-
Seminarium Shidokan 13, 14 marca Warszawa