Uwaga na MMAGear
Napisano Ponad rok temu
Właśnie mija piąty miesiąc odkąd złożyłem u nich zamówienie. Facet bardzo sprawnie pobrał pieniążki z karty kredytowej, ale z realizacją zamówienia już mu tak sprawnie nie poszło (a chodzi tutaj o całkiem sporą kwotę: 900$). Najpierw wmawiał mi że paczkę wysłał, ale poczta gdzieś ją musiała zgubić, z następną którą (podobno) wysłał też się coś dziwnego stało, później jeszcze obiecywał że prześle kilka mniejszych... Zaś od jakiegoś miesiąca w ogóle przestał odpowiadać na moje maile, nie jestem też w stanie skontaktować się z nim telefonicznie (automatyczna sekretarka albo wyłączony telefon - tak na zmianę).
Wcześniej udało się nam zrealizować dwa większe zamówienia (podobnej wielkości) i nie było z tym jakiś większych problemów. No, ale cóż... Najwidoczniej teraz gostek postanowił zgarnąć tyle kasy ile się da i przejść sobie na zasłużoną emeryturkę. Powoli tracę nadzieję, że uda mi się kiedykolwiek odzyskać tą forsę... ale mogę mu przynajmniej porobić koło :dupa:, prawda?
So, be warned. I nie dajcie się okraść temu skur*ysyno*i.
Napisano Ponad rok temu
Sprawdz po zalogowaniu czy jest numer przesylki pocztowej (zaczyna sie on od dwoch liter - u mnie to bylo EE) jak nie ma teggo numeru to znaczy ze nei wyslali , jak jest to wyslali - a ja jest ten numer to sprawdzic na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gdzie paczka utknela .... tam jest podany numer 0801 i moze ci to spradzic takze polski "urzednik"
Napisano Ponad rok temu
na forach zagranicznych co drugi post jest o tym jak mmagear posunelo kogoś w kakao...
Napisano Ponad rok temu
ee to ktos jeszcze zamawia u nich?
na forach zagranicznych co drugi post jest o tym jak mmagear posunelo kogoś w kakao...
masz na mysli jeden z takich tematow:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
O dziwo mmagear to jedyny sklep na ktory tak starza sie ludzie....
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie znajomy negocjowal skutecznie, wyslali fight shorty o wartosci koszulki w ramach przeprosin za sciagniete juz pieniadze.
M.
Napisano Ponad rok temu
teraz to niby wyjaśniają mineło juz 9 miechów
Napisano Ponad rok temu
Czeka się pare miesięcy i ciągle słyszy, że paczkę już wysłali. Odradzam zakupy.
Heya
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
3 najprawdopodobniej tendencyjne pytania
- Ponad rok temu
-
Bolace lokcie
- Ponad rok temu
-
kilka poczatkujacych pytan