odbicia
Napisano Ponad rok temu
jak wykorzystujecie taka sytuacje w waszym stylu bo mnie wychodzi ze własnie z takiego odbicia po zmianie kierunku ataki trafiaja najczęsciej
Napisano Ponad rok temu
No i jeszcze lekka zmiana ustawienia ciala - uzbrojona reka bardziej z tylu zeby uniemozliwic uchwycenie/zablokowanie...
Ogolnie rzecz biorac zaczyna sie walka w krotkim dystansie - czyli ruletka...
Napisano Ponad rok temu
sporo tych wejść jest w doce pares, właściwie od takich sytuacji zaczyna się naukę zastosowań numerados.
Napisano Ponad rok temu
czy moze obydwie rece uzbrojone? atakujaca i broniaca?
Kenjiro:
mowisz o pozycji wieziennej? bo jak w poz. szermierczej dac reke do tylu?lekka zmiana ustawienia ciala - uzbrojona reka bardziej z tylu
jesli obie rece sa uzbrojone, a mamy odwrotny reverse, to mozna ciac po lapie cofajac reke.. ale nie wiem czy dobrze to opisalem..
Napisano Ponad rok temu
Normalnie, przekladasz reke do tylumowisz o pozycji wieziennej? bo jak w poz. szermierczej dac reke do tylu?
Sluchajcie nie da sie tego tak po prostu opisac...Trzeba pokazac.
Moge zorganizowac seminarium w Gdyni. Kto jest zainteresowany...
Poprosze zgloszenia na priva lub email podany na stronie. Przy odpowiedniej ilosci osob - musi byc okolo 10, zorganizuje sie jeszcze cos w marcu. Proponuje jednodniowe, w ktoras sobote 2x2 godziny.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Wejdz sobie na moja strone to wszystkiego sie dowiesz. Poczytaj takze post o treningach KI, masz szanse uczestniczyc nie tylko w semianrium ale i w regularnych treningach.
Napisano Ponad rok temu
Czy jest mozliwosc chodzenia tylko na 2 treningi bo mi w np piatek nie pasuje?
Jescze jedno pytanko: jak tam z wyposazeniem sali, chodzi mi o worki tarcze, czy jest ich wystarczajaca zeby kazdy mogl cwiczyc?
Napisano Ponad rok temu
karnet na wszystkie zajecia (JKD i Kali) 85 zl
Kalis Ilustrisimo - 50 zl
jednorazowe wejscie 15 zl
Napisano Ponad rok temu
moze nagralibyscie sie na video.. i w necie do sciagniecia dali.. albo na plytkach poprzez allegro udostepnili?
ja taki filmik instruktazowy chetnie bym kupil.. i nie chodzi mi o jakies kosmosy - najzwyklejsze rzeczy - niby oczywiste.. podstawy: ta reka tak, bo broni nas przed... i umozliwia cos tam.. koalno zgiete.. itd..
i oczywiscie prowadzacy nie musialby przesiedziec 20 lat na filipinach..
wystarczy, zebym mu ufal...
zastanowcie sie nad tym.. forumowiczom pomozecie.. i satysfakcje bedziecie mieli.. a jak na allegro, to i jakas kaska bedzie.. takich rzeczy nie ma wiele.. to jest towar niszowy
oj chyba pozno juz.. takie rzeczy wypisuje.. ale rozwazcie je
Napisano Ponad rok temu
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Znam takich co na normalne treningi taka odleglosc pokonuja...
O takich materialach zapomnij, ja tego nie zrobie...
Napisano Ponad rok temu
Ja pisze w przyszlym tygodniu, moze sie zjawie we wtorek, a jak narazie walcze z czasem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe napisalem 45km.. mialo byc 450.. mieszkam 60 km od wroclawia... nie wiem ile jest dokladnie do gdyni.. ale to prawie cala Polska
do nas goscie dojezdzaja 60km.. ale w trzech i samochodem.. takze spoko mają..
co do materialow - wiem ze to taka psychiczna odpowiedzialnosc.. nie wiadomo kto jak by te materialy wykorzystal.. rozumiem Cie..
ale pewnie tez sa i tacy co dla pieniedzy zrobia wszystko.. i pewnie tez sa tacy co dla pieniedzy zrobia wszystko i trenuja walke nozem.. trzeba ich "tylko" znalezc
zarobiles u mnie duzego moralnego plusa Kenjiro.. +
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Znaczy ze co w maju? 8O
W moim przypadku to tak, bo wlasnie sobie uswiadomilem, ze nie wyrobilbym sie z 5 (bo jescze KB) treningami w tygodniu. Jednak tego materialu z Polaka jest duzo , a czasu malo.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Baton training
- Ponad rok temu
-
ODWROTNY REVERSE
- Ponad rok temu
-
Sprzet do walki (Kooniowy)! - opis
- Ponad rok temu
-
Liga FMA
- Ponad rok temu
-
Ostre Iaito
- Ponad rok temu
-
Rope dart
- Ponad rok temu
-
ośmiokątny kij
- Ponad rok temu
-
Metalowy Bo-KEN
- Ponad rok temu
-
palka kontra noz
- Ponad rok temu
-
Czy w Szczecinie można pomachać kataną ?
- Ponad rok temu