i niewiem co robic. Czy na treningach bardziej stawiac na cwiczenie lewej polowy czy to samo przyjdzie po jakims czasie :?
  i niewiem co robic. Czy na treningach bardziej stawiac na cwiczenie lewej polowy czy to samo przyjdzie po jakims czasie :?

lewa strona:/
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Tylko u mnie jest to ciekawe, ze w stylu WCH podstawowa strona, to lewa i przez to na prawa mam mniej cwiczen... pozostaje zabawa w domu.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Mam problem z moja lewa reka i noga. Prawa reka moge wystosowac odpowiednie uderzenie jak i prawa noga. Natomiast moja lewa polowa jest naprawde lewa
to naturalne.
człowiek nie ma idealnie symetrycznej budowy ciała. myśle że to spokojnie przyjdzie z czasem. nie ma sensu robic cos wiecej na jedna strone niz na druga.
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 z czasem sie unormuje... też tak miałem z lewą ręką
  z czasem sie unormuje... też tak miałem z lewą ręką  była jak zółw w porównaniu do prawej tera mi się stopniowo wyrównuje :-)
  była jak zółw w porównaniu do prawej tera mi się stopniowo wyrównuje :-)

Napisano Ponad rok temu
pozostaje tylko jedno - cwiczyc bardziej na swoja gorsza storne aby wyrownac poziom. :-)
mam nadzieję że ten uśmieszek na końcu ma oznaczać iż to jest zart co napisałeś
Napisano Ponad rok temu
Czyżby teraz w winiku treningów prawa zaczęła zwalniać ?ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć
z czasem sie unormuje... też tak miałem z lewą ręką
była jak zółw w porównaniu do prawej tera mi się stopniowo wyrównuje :-)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 . Prawą nogę mam silniejszą i chyba lepiej ją "czuję/kotroluję" podczas wykonywania kopnięć, natomiast lewą nogą szybciej i lżej mi się kopie, jest bardziej rozciągnięta. I co?Jestem prawo- czy lewo- nożny??
  . Prawą nogę mam silniejszą i chyba lepiej ją "czuję/kotroluję" podczas wykonywania kopnięć, natomiast lewą nogą szybciej i lżej mi się kopie, jest bardziej rozciągnięta. I co?Jestem prawo- czy lewo- nożny??  

Napisano Ponad rok temu
Tego nie wiedzą nawet najstarsi Górale...I co?Jestem prawo- czy lewo- nożny??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Sauna po treningu Sauna po treningu- Ponad rok temu 
- 
			 nikotyna a treningi nikotyna a treningi- Ponad rok temu 
- 
			 Przeskakujące kolano Przeskakujące kolano- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie witaminy dla ćwiczących sztuki walki Jakie witaminy dla ćwiczących sztuki walki- Ponad rok temu 
- 
			 waga ciała waga ciała- Ponad rok temu 
- 
			 Dla palaczy. Dla palaczy.- Ponad rok temu 
- 
			 Operacja kolana, czy to możliwe w Krakowie? Operacja kolana, czy to możliwe w Krakowie?- Ponad rok temu 
- 
			 Czy cukier krzepi ? Czy cukier krzepi ?- Ponad rok temu 
- 
			 Złamana kość czy nie? Złamana kość czy nie?- Ponad rok temu 
- 
			 Marco Pantani nie zyje. Marco Pantani nie zyje.- Ponad rok temu