Czy w Tychach ... ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w IIILO ciekawie potrenujesz kickboxing, moj brat trenowal tam pol roku calkiem fajnie tylko kupa ludzi i malo kontaktowo prowadzone treningi.
Osobiscie od jakiegos czasu trenuje kravke w katowicach i to jest calkiem przyjemne. polecam ale tylko w przypadku jesli wczesniej cwiczyles jakas sztuke walki
oprocz tego jest w tychach sekcja bjj, aikido, karate, judo. z czego slyszalem tylko o bjj, ze calkiem znosnie prowadzone.
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest i bjj i aikido ale daruj sobie chlopie aikido po co Ci to jak w Tychach mieszkasz to sie ciesz ze codziennie mozesz bjj trenowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem,ale ja chciałbym terenować Aikido.Słyszałem,że w podstawóce nr 1 jest aikido czy ktoś może coś o tym słyszał i niewiem ile wynoszą opłaty miesięczne i ile jest treningów w tygodniu?
no to Ci pisze przeciez ze aikido w Tychach jest na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] !!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WIEM,ale tam jest drogo za 2 treningi 55zł to w Gliwicach za 3 treningi w tygodniu i z dojazdem wyniesie mnie to niecałe 50zł.A znasz jeszcze inne miejsca w Tychach gdzie można się nauczyć Aikido?
tragedia 5 zl roznicy, a zobacz u kogo tam cwiczysz albo wpisz sobie nazwisko trenera do wyszukiwarki, z takim podejsciem to lepiej nic nie cwicz bo to sensu nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Magen
- Ponad rok temu
-
Technik ochrony vs licencja
- Ponad rok temu