Uprawnienia instruktora...
Napisano Ponad rok temu
..Mam pytanko. Chcialbym wyrobic sobie uprawnienienia instruktora (z personalnej checi-nie zamierzam prowadzic zadnych zajec przez najblizsze wieeeleee lat,jezeli w ogole;-) i powiem szczerze, ze sie pogubilem w mnogosci tych papierkow, ktore mozna uzyskac. Podajcie moze, jakie sa w ogole opcje i gdzie je mozna uzyskac. Trenuje 10 lat, mam 3kyu w Karate i 3kyu w kick-boxingu (rzadko zdaje egzaminy - mam do tego raczej "niekarierowe" podejscie;=), mature takze oczywiscie(koncze studia za 3 miechy) . Pozdrawiam. Osss;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Organizator musi posiadać zgodę Ministerstwa ENiS ,które kazdemu kursowei nadaje numer i zatwierdza jego program szkolenia.
Moga to być kursy instruktorów sportu z zakresu np. karate. kickboxingu ,judo itd i instruktorów rekreacji ruchowej z określeniem specjalizacji np.Karate, samoobrony,judo jujitsu itd.
Kursy sa organizowane stacjonarne lub dojazdowe sobota-niedziela.Każdy kurs składa sie z cześci ogólnej (wspólnej do każdej dziedziny sportu ) i specjalistycznej (wiadomo o co chodzi)
O to nie które przepisy:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A tutaj masz przykład jednego z kursów instruktorskich samoobrony ,gdzie po jego ukonczeniu możesz robic wszystko :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zajrzyj tam:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
uechi-ryu