Epizody capo
Napisano Ponad rok temu
Tak więc jeżeli coś uchwyciliście i nie opłaca się zakładać do tego nowego tematu to walcie to tutaj.
Ja na początek wrzucam moje trzy epizody które ostatnio wyłapałem.
W sobotę 31 stycznia w Teleexpresie była wzmianka o wyborach Mistera Polski. Faceci wychodzili na wybieg i sie produkowali. Robili jakies szpagaty, tańczyli i ogólnie prezentowali swoją sprawność. Przez sekunde był tez pokazany chłopak ubrany na biało i robiący jakieś koślawe au hole, a w tle leciała muzyczka " zum zum zum capoeira mata um"
Drugi motyw przyuwazyłem w filmie "Scratch". W czasie tego filmu były sceny na której DJ-je scratchowali w jakims klubie, a za nimi na duzym ekranie wyswietlany był mix różnych filmowych scen. Było tam widać jakieś urywki ze starych amerykańskich horrorów, wypadki motocyklowe, windsurfing. No i w 1:26:39 sekundzie filmu widać tez było dwóch capoeiristas grających regional. :-)
Dzisiaj też w Telewizji Katowice był reportaż bodajże o różnych zajęciach jakich dzieciaczki mogą uświadczyć w przedszkolu. Obok zajęć plastycznych był też zorganizowany pokaz capoeira. Wszystko trwało jakieś 10 sekund.Była to grupa Abada, chłopaki śpiewali Paranae, grali na instrumentach i skakali, a dziatwa miała radoche. Chociaż z tego co zdążyłem zauważyć to chłopaki dający pokaz nie byli zbyt zaawansowani. :wink:
Napisano Ponad rok temu
a co to ma za znaczenie :?Chociaż z tego co zdążyłem zauważyć to chłopaki dający pokaz nie byli zbyt zaawansowani. :wink:
grunt, ze
dziatwa miała radoche
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uups nie doczytałem posta mosquito, ale to nie zmienia faktu, że Kili się usprawiedliwia, bo może ściemniać.
Oczywiście, że zmienia. I na przyszłość to najpierw się zastanów zanim coś znowu chlapniesz. 8)
Myślę, że wiem o czym napisał mosquito w trzecim epizodzie, ale zachodzę w głowę jak to się dostało do ogólnopolskiej telewizji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
))
lol..
reklamowka mcdonalds'a ale ktos juz gdzies o tym wspominal..
zreszta dawno temu i nieprawda..
a poza tym to nawet w poludniowo-hamerykanskich teleblablanowelach nie uswiadczysz capo..
ciekawe dlaczego..
Napisano Ponad rok temu
a co to ma za znaczenie :?Chociaż z tego co zdążyłem zauważyć to chłopaki dający pokaz nie byli zbyt zaawansowani. :wink:
grunt, zedziatwa miała radoche
No właśnie Jakub, dlatego przy swoim komentarzu dotyczego ich umiejętności dałem buźke :wink: zamiast np. :? albo
W Katowicach grupa ABADA nie prowadzi treningów.
Telewizja Katowice swym zasięgiem obejmuje nie tylko miasto które ma w nazwie, ale i całe województwo śląskie. W sumie to nie ma to jednak znaczenia gdyż wiadomości w których widziałem epizod były ogólnopolskie. Pokaz ten mógłby być więc równie dobrze na Pomorzu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie widziałam nic konkretnego... nie oglądam takich programów :?
Napisano Ponad rok temu
Sash - With my own eyes
Vanessa Mae - I'm a down for a lack o Johnnie
Santana + Wyclef Jean - Maria Maria
Napisano Ponad rok temu
o teledyski chyba raczej nie chodzi bo to juz bylo
No własnie jezeli ktos widział capo na jakimś nowym teledysku niech sie wypowie w temacie :
http://budo.net.pl/v...er=asc&start=60
Ogólnie spis wszystkich teledysków z capo jest TUTAJ. W podsumowaniu tym brakuje tylko clipów Wychowani Na Błędach - "Stawiam na jutro" oraz Natalia Kukulska i Tede "Kamienie" które doszły później.
I mam jeszcze prośbe. Jak już wyłapaliście jakis epizod capoeira w mediach to wpisując go na forum postarajcie się opisać go choć troche. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capoeira w tramwaju ?
- Ponad rok temu
-
Film tvp2
- Ponad rok temu
-
Impreza Brazylijska 7 II Klub dziennikarza Warszawa
- Ponad rok temu
-
CZy po dwóch latach judo Nadaje sie na capoeira??
- Ponad rok temu
-
Czy na terenie trójmiasta Sa jeszcze jakieś kluby Capoeira ?
- Ponad rok temu
-
Ostra gra na treningach
- Ponad rok temu
-
Podstawy..
- Ponad rok temu
-
Jak szybko ?
- Ponad rok temu
-
#capoeira znowu nasze