Nie wiem, czy ktoś o tym już wspominał:
Reklama Nokii - całkiem porządna. Koleś i laska na plaży.
A w tym discreet zone to bieda maksymalna. Ja nie rozumiem po co ludzie którzy nie potrafią (no bo co mają potrafić po na oko max roku trenowania) i robią wioskę z siebie (i Capo) pchają się do TV.
Zero samokrytycyzmu :roll:
Klipy nie miały być tutaj, ale jest jeszcze FU - "dystans" (nie lubię Fu, ale klip może być). Wystąpił tam jakiś czarny i jeden biały kolo, ale jakoś mnie to nie ruszyło (średniawka).
Z kolei kiedyś skacząc po kanałach podczas wakacji, jakieś 3 lata temu, wleciałem w koncert jakiejś chałowej latino-popowej szmiry (wiecie - skąpo ubrane laski gibią się i lecą "hej latino, latino lover, tararara srutututu..." kurwa...
). No ale nie przełączyłem od razu dalej, bo patrzę że po obu stronach sceny stoją kolesie bez koszulek i grają na atabaque'ach
I do tego skądś kojarzę te mordy...
No i po chwili goście wyskoczyli na środek, dając krótki, acz bardzo treściwy pokaz - zamiatali bardzo konkretnie. No i na zbliżeniu odcyfrowałem kto to - dwaj z czterech nieźle wypasionych braci-debeściaków (brazylijczycy of kors), których można zobaczyć na wideoasach z hamburga (kto kuma te nagrywki, pewnie wie o kogo chodzi - zwinni, szybcy i latają na wszystkie strony :wink: ).
ogółem coś się zobaczy w TV od czasu do czasu, tylko częściej jest bieda, niż cokolwiek porządnego (albo komercyjna szmira, albo jakaś grupa z PL, która średnio zapodaje...).
Ale i tak jest fajnie 8)