Referat
Napisano Ponad rok temu
Przydałyby się jakieś artykuły, dosyć ogólne (ale rzetelne), na temat Vale Tudo. Sylwetki, wywiady najważniejszych fighterów.
No i jeszcze dajcie linki do klatki latkowskiego (tyle o tym filmie nawijałem, że dziewczyna znienawidziła latkowskiego, nie oglądając filmu).
Wiem, że większość tego bym znalazł w necie, ale liczę na informacje przetrawione przez znawców. Napiszcie co wy byście zawarli w takim speakingu, jakie filmiki byście pokazali laikowi. Wiem, że tutaj mało kto ma inne stanowisko niż skrajnie pozytywne, ale liczę też na rozsądne głosy z drugiej strony.
Aż się boję co z tego wyjdzie.
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=64073
Poza tym idziesz trochę na łatwiznę, zrób sobie kawę (bo zajmie to trochę czasu) i przejrzyj cały temat vale tudo a dowiesz się wszystkiego.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marcos, nie martw się, kiedy przyjdzie czas, moja dziewczyna będzie miała pojęcie o vale tudo.
Napisano Ponad rok temu
Herostrates, nie idę na łatwiznę. Cały czas grzebię w necie, po prostu liczę na jakąś konstruktywną krytykę.
Marcos, nie martw się, kiedy przyjdzie czas, moja dziewczyna będzie miała pojęcie o vale tudo.
sam nie wiem czy tego akurat bym życzył swojej dziewczynie
ale jeśli tak ma być to powodzenia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Weekend w ringu +wywiad z Vovchanchynem
- Ponad rok temu
-
29.02.2004 Warszawa: Muay Thai
- Ponad rok temu
-