Sjambok
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co sadzicie o tym
Napisano Ponad rok temu
wady?? jedyna to wielkosc i niemoznosc skrytego noszenia (choc wsadzonego w rękaw i przez barki prawie nie widac i niewiele przeszkadza) innych na razie nie odkryłem.
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
wczoraj po naszym poście zmierzyłem czasy-okazuje się ze można zejśc jeszcze nizej -sjambokiem z rękawa wyciągam i uderzam w 0,5 sekundy, batem przypiętym na pasku w 1 sekundę (czas od sięgnięcia do uderzenia w cel) pod kurtką w 2 sekundy z tym że robiłem to w domu więc uzywałem krótkiego bata -190 cm z rekojeścią przy długim czas byłby ciut dłuzszy więc przy nagłym ataku raczej nie sięgałbym po baciora za to jak jest na wierzchu to wszyscy szerokim łukiem mnie obchodzą :twisted: :twisted:
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Nie moge sobie tego wyobrazic... Jak szybko da sie powtorzyc uderzenie?
Sama bron wyglada na niewygodna, wymaga odpowiedniego dystansu i wydaje sie trudna do wykorzystania dla utrzymywania przeciwnika w tym dystansie...
Napiszcie cos wiecej.
Napisano Ponad rok temu
kooniu
ps. jak jesteś zainteresowany to nagrałem taki krótki film -pokazuje kilka możliwości sprzetu-dasz mi adres na priwa to ci wyślę
Napisano Ponad rok temu
Modyfikacje sjamboka uzywa nadal policja np na Filipinach , smagniecie czyms takim praktycznie tnie tkanke do kosci.
Pisalismy juz o tym na Gorinaknie , ale powtorze ..... testowalem sjamboki CS , tuszach wieprzowych , cielo to na 5-6 cm !!!!.
Niestety sjambock CS, peka w temp ponizej zera czli nie jest niezawodny.
Kooniu co ty za sjambboka uplotles ? Moze byc cos takiego podrzucil koledze..............
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do do plecenia sjamboków ze skury to eksperyment nie wyszedł-były za wiotkie, żle wyważone i nie takie jak trzeba -(testował je wosiu i miał święta rację!!!!-były do dupy) te odlewane z formy są znacznie lepsze choć paskudne w wyglądzie ale pracuję nad tym :wink:
sejken dla ciebie bacik mogę spleść a jak załatwisz skurę z kangura może być nawet taki ( z tym stocki robię lepsze niż bulle )
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Kupiłeś w necie Sjambok cold steal'a?
Napisano Ponad rok temu
kooniu
ps. End nie robię katan ani zadnej broni palnej !!!! wogóle nie robię kopii żadnej broni czasem coś jest trochę do czegos podobne czasem nie ale kopią na pewno nie jest
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do Seikena
- Ponad rok temu
-
Blaszkiewicz w krakowie
- Ponad rok temu
-
Walka z psem w Kaliszu
- Ponad rok temu