Jakie rękawice wybrać
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ale nie wiem czy wybrać 10 oz czy 12 raczej bede chcial je do sparingow z kumplami choc czasem moze na worku popykać też troche. Czy wogole polecacie te rękawice, może ktos z was już je nabył. Na zdjęciu wydają się być dość konkretne za tą cene. Dzięki z góry za odpowiedzi \/
Napisano Ponad rok temu
czy rękawice ze stronki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do sparingów
RĘKAWICE SPARINGOWE - BULL'S
Wykonane ze skóry naturalnej, z piankowym wypełniaczem, zapinane na rzep, z przyszytym kciukiem. Odpowiednio wymodelowane, dobrze leżą na ręce.
Dostępne w kolorze czarno-czerwonym 10, 12 OZ.
Cena 1 pary: 119,00 zł
taki jest tego opis bo niestety nie da sie dać bezpośredniego linka to tego produktu
opłaca sie kupic czy wybrać coś innego z tego sklepu oczywiście cena Gra dużą role
Napisano Ponad rok temu
Siemanko zamierzam kupić rękawice na allegro oto link
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ale nie wiem czy wybrać 10 oz czy 12 raczej bede chcial je do sparingow z kumplami choc czasem moze na worku popykać też troche. Czy wogole polecacie te rękawice, może ktos z was już je nabył. Na zdjęciu wydają się być dość konkretne za tą cene. Dzięki z góry za odpowiedzi \/
Rekawice sa beznadziejne, swego czasu w auchan je sprzedawali jak zaczynalem trenowacw miesiac 3 reklamacje zrobilem za kazdym razem nowe dostawalem i pekaly pozatym i tak sa do dupy dziwny ksztalt
Napisano Ponad rok temu
Dobra to ja nie będe zakładał nowego posta tylko sie dopisze do tego
czy rękawice ze stronki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do sparingów
RĘKAWICE SPARINGOWE - BULL'S
Wykonane ze skóry naturalnej, z piankowym wypełniaczem, zapinane na rzep, z przyszytym kciukiem. Odpowiednio wymodelowane, dobrze leżą na ręce.
Dostępne w kolorze czarno-czerwonym 10, 12 OZ.
Cena 1 pary: 119,00 zł
taki jest tego opis bo niestety nie da sie dać bezpośredniego linka to tego produktu
opłaca sie kupic czy wybrać coś innego z tego sklepu oczywiście cena Gra dużą role
Do dupy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja do tego wszystkiego dorzuce 3 marki, mianowicie, Global, Kwon i Twins,
Kwon'a uzywan, globala ogladalem a Twinsa mialem na lapkach - wszystkie ok.
Do sparingow koniecznie na rzep.
Roznica pomiedzy skora syntetyczna a naturalna jest taka ze skora naturalna jest bardzo trwała, latwiej ja wietrzyc, bo "oddycha" itd., syntetyczna moze pekac po jakis czasie, no i kiedy sie ja zapusci to juz jej nie wywietrzymy, mozna probowac prac, ale lepiej dbac na po kazdym uzyciu. Jest alternatywa, ktora stosuja firmy, jest to skora ekeologiczna, czyli naturalna, wytwarzana z mielonych kawalkow skory naturalnej, bardzo trwala, duzo tansza.
Jest polska firma - Daniken [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] calkiem salidnie wygladaja ich rekawice, nie uzywalem, ale wygladaja dobrze, do tego ceny sa bardzo przywoite.
w rankingu jakosci dla mnie na topie - top ten, everlast, global, twins, kwon - ale tutaj bez 250zl minimum nie da sie nic kupic.
pozdrawiam
Witek
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze do tych dobrych firm dodam "Top Ten" wg. mnie jedna z najlepszych firm.
OO swieta prawda zapomnialem
Napisano Ponad rok temu
hi.
ja do tego wszystkiego dorzuce 3 marki, mianowicie, Global, Kwon i Twins,
Kwon'a uzywan, globala ogladalem a Twinsa mialem na lapkach - wszystkie ok.
Do sparingow koniecznie na rzep.
Roznica pomiedzy skora syntetyczna a naturalna jest taka ze skora naturalna jest bardzo trwała, latwiej ja wietrzyc, bo "oddycha" itd., syntetyczna moze pekac po jakis czasie, no i kiedy sie ja zapusci to juz jej nie wywietrzymy, mozna probowac prac, ale lepiej dbac na po kazdym uzyciu. Jest alternatywa, ktora stosuja firmy, jest to skora ekeologiczna, czyli naturalna, wytwarzana z mielonych kawalkow skory naturalnej, bardzo trwala, duzo tansza.
Jest polska firma - Daniken [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] calkiem salidnie wygladaja ich rekawice, nie uzywalem, ale wygladaja dobrze, do tego ceny sa bardzo przywoite.
w rankingu jakosci dla mnie na topie - top ten, everlast, global, twins, kwon - ale tutaj bez 250zl minimum nie da sie nic kupic.
pozdrawiam
Witek
Everlasty za 199 w go sporcie kiedys widzialem, a z tanszych rekawic bardzo polecam Montany za 150 kupisz ja mam od 2 lat i nic im nie jest uzytkowane ostro byly i czasami sa tyle ze juz tez inne mam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wiesz jak masz kase i chcesz sie zajac na troche dluzej boxem czy kickiem to preferuje EVERLAST :wink: To sa drogie rekawice ale na bank bedziesz zadowolony
Rozmiar rekawic czyli 10 lub 12 unitowe to jest ich wielkosc, ktora dobierasz do swojej wagi...
pozdro dla wszytkich boxerow
Napisano Ponad rok temu
BOSS -> unitowe...?a nie uncjowe?i mnie sie wydaje ze to nie jest wielkosc...bo uncja to jest jednostka wagi, ciezkosci czy jak tam chcecie ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jaki naprawde jest sparing w muay thai - obalenie mitu
- Ponad rok temu
-
przetrenowanie? co sądzicie?
- Ponad rok temu
-
thaiboxing w Poznaniu
- Ponad rok temu