Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jakie rękawice wybrać

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
54 odpowiedzi w tym temacie

budo_shorty
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 53 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jakie rękawice wybrać
Siemanko zamierzam kupić rękawice na allegro oto link
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Ale nie wiem czy wybrać 10 oz czy 12 raczej bede chcial je do sparingow z kumplami choc czasem moze na worku popykać też troche. Czy wogole polecacie te rękawice, może ktos z was już je nabył. Na zdjęciu wydają się być dość konkretne za tą cene. Dzięki z góry za odpowiedzi \/
  • 0

budo_shadow
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Jakie rękawice wybrać
Dobra to ja nie będe zakładał nowego posta tylko sie dopisze do tego :)
czy rękawice ze stronki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do sparingów

RĘKAWICE SPARINGOWE - BULL'S
Wykonane ze skóry naturalnej, z piankowym wypełniaczem, zapinane na rzep, z przyszytym kciukiem. Odpowiednio wymodelowane, dobrze leżą na ręce.
Dostępne w kolorze czarno-czerwonym 10, 12 OZ.
Cena 1 pary: 119,00 zł
taki jest tego opis bo niestety nie da sie dać bezpośredniego linka to tego produktu :(
opłaca sie kupic czy wybrać coś innego z tego sklepu oczywiście cena Gra dużą role :D
  • 0

budo_chriser00
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 774 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Siemanko zamierzam kupić rękawice na allegro oto link
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Ale nie wiem czy wybrać 10 oz czy 12 raczej bede chcial je do sparingow z kumplami choc czasem moze na worku popykać też troche. Czy wogole polecacie te rękawice, może ktos z was już je nabył. Na zdjęciu wydają się być dość konkretne za tą cene. Dzięki z góry za odpowiedzi \/

Rekawice sa beznadziejne, swego czasu w auchan je sprzedawali jak zaczynalem trenowacw miesiac 3 reklamacje zrobilem za kazdym razem nowe dostawalem i pekaly pozatym i tak sa do dupy dziwny ksztalt
  • 0

budo_chriser00
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 774 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dobra to ja nie będe zakładał nowego posta tylko sie dopisze do tego :)
czy rękawice ze stronki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do sparingów

RĘKAWICE SPARINGOWE - BULL'S
Wykonane ze skóry naturalnej, z piankowym wypełniaczem, zapinane na rzep, z przyszytym kciukiem. Odpowiednio wymodelowane, dobrze leżą na ręce.
Dostępne w kolorze czarno-czerwonym 10, 12 OZ.
Cena 1 pary: 119,00 zł
taki jest tego opis bo niestety nie da sie dać bezpośredniego linka to tego produktu :(
opłaca sie kupic czy wybrać coś innego z tego sklepu oczywiście cena Gra dużą role :D

Do dupy
  • 0

budo_chriser00
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 774 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

do wszystkich rekawice kupujcie 10 OZ to waga nie rozmiar-dobre firmy-Masters, Montana, SDI,Daniken, All right, Green Hill, Everlast(wg mnie najlepsze)
  • 0

budo_choong
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeszcze do tych dobrych firm dodam "Top Ten" wg. mnie jedna z najlepszych firm.
  • 0

budo_shadow
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a mogą być ze skóry syntetycznej ?? czy koniecznie z naturalnej bo róznmica w cenie jest :roll: spora
  • 0

budo_shy1
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 128 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hi.

ja do tego wszystkiego dorzuce 3 marki, mianowicie, Global, Kwon i Twins,
Kwon'a uzywan, globala ogladalem a Twinsa mialem na lapkach - wszystkie ok.

Do sparingow koniecznie na rzep.
Roznica pomiedzy skora syntetyczna a naturalna jest taka ze skora naturalna jest bardzo trwała, latwiej ja wietrzyc, bo "oddycha" itd., syntetyczna moze pekac po jakis czasie, no i kiedy sie ja zapusci to juz jej nie wywietrzymy, mozna probowac prac, ale lepiej dbac na po kazdym uzyciu. Jest alternatywa, ktora stosuja firmy, jest to skora ekeologiczna, czyli naturalna, wytwarzana z mielonych kawalkow skory naturalnej, bardzo trwala, duzo tansza.

Jest polska firma - Daniken [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] calkiem salidnie wygladaja ich rekawice, nie uzywalem, ale wygladaja dobrze, do tego ceny sa bardzo przywoite.

w rankingu jakosci dla mnie na topie - top ten, everlast, global, twins, kwon - ale tutaj bez 250zl minimum nie da sie nic kupic.

pozdrawiam
Witek
  • 0

budo_chriser00
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 774 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeszcze do tych dobrych firm dodam "Top Ten" wg. mnie jedna z najlepszych firm.

OO swieta prawda zapomnialem
  • 0

budo_chriser00
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 774 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hi.

ja do tego wszystkiego dorzuce 3 marki, mianowicie, Global, Kwon i Twins,
Kwon'a uzywan, globala ogladalem a Twinsa mialem na lapkach - wszystkie ok.

Do sparingow koniecznie na rzep.
Roznica pomiedzy skora syntetyczna a naturalna jest taka ze skora naturalna jest bardzo trwała, latwiej ja wietrzyc, bo "oddycha" itd., syntetyczna moze pekac po jakis czasie, no i kiedy sie ja zapusci to juz jej nie wywietrzymy, mozna probowac prac, ale lepiej dbac na po kazdym uzyciu. Jest alternatywa, ktora stosuja firmy, jest to skora ekeologiczna, czyli naturalna, wytwarzana z mielonych kawalkow skory naturalnej, bardzo trwala, duzo tansza.

Jest polska firma - Daniken [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] calkiem salidnie wygladaja ich rekawice, nie uzywalem, ale wygladaja dobrze, do tego ceny sa bardzo przywoite.

w rankingu jakosci dla mnie na topie - top ten, everlast, global, twins, kwon - ale tutaj bez 250zl minimum nie da sie nic kupic.

pozdrawiam
Witek

Everlasty za 199 w go sporcie kiedys widzialem, a z tanszych rekawic bardzo polecam Montany za 150 kupisz ja mam od 2 lat i nic im nie jest uzytkowane ostro byly i czasami sa tyle ze juz tez inne mam
  • 0

budo_sm1le
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 240 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Ja z kolei cwicze w rekawicach firmy espada.Zaplacilem 180zl i jak dla mnie sa znakomite.Trenuje od wrzesnia i nie ma zadnych sladow uzytkowania - podobno walcza w nich bokserzy z gwardii wroclaw.Jak ktos bylby zainteresowany to mozna je kupic w sklepie powerman na chorwackiej we Wroclawiu.
  • 0

budo_fon halbstarke
  • Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ważne jest (jeżeli ktoś ma spora kasę) to zeby rękawice były skórzane i dopasowane do dłoni! Rękawic bulls nie polecam natomiast jak dla mnie doskonałe są rekawice firmy DANIKEN!!
  • 0

budo_jarząbek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 270 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja ćwiczę w All Rightach. Cena:80-100 zł.Nie narzekam-polecam.
  • 0

budo_m@ciek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 256 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja mam swoje shoguny to juz druga para tej firmy porównywalne z mastersami ale top ten i everlasty jednak najlepszze sa jednak ceny trez maja najleopsze 250-500 zł
  • 0

budo_saa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 168 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Od niedawna też mam Allright'y, moje pierwsze, narazie słabo gardę trzymają :oops: :lol: , i przestrzeń młócą :oops: :lol: , ale w końcu się wyrobią :) :) :)
  • 0

budo_marti
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 742 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja mam bull'sy tylko ze te za 164(na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) sa spoko ;) ;);) :) :):)
  • 0

budo_pzp-
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja się szarpnąłem na Everlasty. Skórka na rzepy. Wypas. Po prostu dzieło sztuki. Patrząc na nie aż sie chce boksować. W praktyce nie wiem bo jestem bardzo początkujący. :) Ale zobaczymy
  • 0

budo_twister
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 211 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No wlasnie mam nie lada problem z wyborem rekawic... Moj fundusz oscyluje w gornej granicy 150zl i sie zastanawiam czy zapodac Danikeny czy moze te ---> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Czytalem na poczatku ze jakosc firmy w sumie srednia ale te sa chyba juz troszke lepszej jakosci... co myslicie?
  • 0

budo_boss
  • Użytkownik
  • Pip
  • 13 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hehehehe... :lol: mnie tam zadne Bull'sy sie nie podobaja....
Ale wiesz jak masz kase i chcesz sie zajac na troche dluzej boxem czy kickiem to preferuje EVERLAST :wink: To sa drogie rekawice ale na bank bedziesz zadowolony :!:

Rozmiar rekawic czyli 10 lub 12 unitowe to jest ich wielkosc, ktora dobierasz do swojej wagi...

pozdro dla wszytkich boxerow
  • 0

budo_marti
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 742 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Twister -> ja mam takie...mysle ze sa niezle jak za ta cene :) w sumie to ja kupilem je taniej i mam 10oz hmmm...moze akurat za te 140 trafi Ci sie cos lepszego :)

BOSS -> unitowe...?a nie uncjowe?i mnie sie wydaje ze to nie jest wielkosc...bo uncja to jest jednostka wagi, ciezkosci czy jak tam chcecie :D ...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024