Jakie rękawice wybrać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wiesz jak masz kase i chcesz sie zajac na troche dluzej boxem czy kickiem to preferuje EVERLAST
Ale jak sobie przeczytasz mojego posta to chyba widac ile mam tej kasy......
Rozmiar rekawic czyli 10 lub 12 unitowe to jest ich wielkosc, ktora dobierasz do swojej wagi...
W tej kwestii akurat w miare sie orientuje - mam jedynie problem z samym wyborem (a nie doborem) spowodowanym okrojonym funduszem... :roll: A z ta "wielkoscia" to chyba cos nie do konca tak... :wink:
Twister -> ja mam takie...mysle ze sa niezle jak za ta cene
Hmmm... bede musial sie wiec zastanowic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie kupuj tych rekawic masz 150zl- jedz do gosportu po Montany lub SDI, jak dobrze poszukasz to moze za tyle gdzies mastersy kupisz, nie kupuj bulsa
To chyba bede musial dobrze poszukac bo jeszcze takich nie widzialem... :? ale dzieki za info - chyba rzeczywiscie odpuszcze sobie bulsy i postaram sie wylukac gdzies cos lepszego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do wszystkich rekawice kupujcie 10 OZ to waga nie rozmiar-dobre firmy-Masters, Montana, SDI,Daniken, All right, Green Hill, Everlast(wg mnie najlepsze)
A wiesz może coś o firmie Espada ?
Pochodziłem trochę i w sumie mam do wyboru albo Mastersy, właśnei Espada i Danikeny.
Mierzyłem też Green Hill'y ale na szczęście trochę źle mi na dłoni leżały, bo byłbym uboższy o 325 PLN
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
do wszystkich rekawice kupujcie 10 OZ to waga nie rozmiar-dobre firmy-Masters, Montana, SDI,Daniken, All right, Green Hill, Everlast(wg mnie najlepsze)
A wiesz może coś o firmie Espada ?
Pochodziłem trochę i w sumie mam do wyboru albo Mastersy, właśnei Espada i Danikeny.
Mierzyłem też Green Hill'y ale na szczęście trochę źle mi na dłoni leżały, bo byłbym uboższy o 325 PLN
pzdr
charlie
Ja bym wzial Mastersy , o Espadzie slyszalem ze niezle choc sam nie uzywalem wiec nie moge sie wypowiadac
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o rekawice bulls
bardzo dobre
serja profesjonalna
jesli sie renuje 3 razy w tygodniu po godzinie to niestety pzeba kupowac rekawice ze skory naturalnej bardzo dobre sa piastkowki inaczej przrzadówki mam tez kask oraz rekawice 12 un do sparingow i tarczowania w stosunku do konkurencji tzn montany czy ewrlasta ta sama jakosc i wypełnienie a cena 50% nizsza
esplanada to konpletna kicha skora kozia szorstka nie nadaje sie do sparingów
dobre rekawice maja gładka powierzchnie
oczywiscie jesli trenujemy domowo rekreacyjnie to mozna kupic rekawice dziecinne ktoerych pełno w marketach zrobione z skory syntetyczne ale wytrzymaja one maxymalnie 20 treningow ostrych i sie rozlecą
poza tym do rekawic skorzanych urzywam bandarzy przedłuzaja one zywotnosc rekawic i dobre bandazowanie chroni stabilizuje nadgarstek i srodrecze przeciwdziała urazom !!!!!!!!!
na ra
Napisano Ponad rok temu
No patrzcie pierwszy post i jaki madry :-)
Napisano Ponad rok temu
Calkowicie zgadzam sie z slawek37
No patrzcie pierwszy post i jaki madry :-)
powinieneś się uczyć 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wykonane ze skóry naturalnej, z piankowym wypełniaczem, zapinane na rzep, z przyszytym kciukiem. Odpowiednio wymodelowane, dobrze leżą na ręce. Dostępne w kolorze czerwonym z białym pasem lub niebieskim z białym pasem i wadze 10 lub 12 OZ.
10 OZ - Cena 1 pary: 155,00 zł
12 OZ - Cena 1 pary: 165,00 zł
te rekawice mozna kupic bo ja juz głupieje za duzo Tych firm :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
te green hill'a [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czy te everlasta [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie jestem nowy ktore rekawice wybralisbyscie na pocztek
te green hill'a [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czy te everlasta [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ten green hill jest ok (na ostatnij olimpiadzie chłopaki walczyli GH ale wyższym modelem z certyfikatem AIBA) - bardzo dobry sprzęt, poza tym to skóra, everlast - warto, ale nie ten model, a skóry nie dostaniesz w cenie ponizej 300zl (z tego co ja sie orientuje). Ja używam Kwona - maksymalny syf, ale juz zakupiłem Espade z bydlęcej skórki za 180zł - poprostu chilernie dobrze mi leży zupełnie jak Everlast za 350zł, to też po cholere dokładac drugie tyle.
pozdrawiam
Witek
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jaki naprawde jest sparing w muay thai - obalenie mitu
- Ponad rok temu
-
przetrenowanie? co sądzicie?
- Ponad rok temu