Krav Maga w GW
Napisano Ponad rok temu
Najlepszy sposob zeby wszyscy przeczytali to co napisaleswida cObronca ze troche ludzi przyuczyczyles:)
ja ucze z czegos innego bo juz nie z walk ale taka prawda.
step by step. zamiast zle.
dobrze, ale moze byc lepiej:)
mądrze gada dać mu wódki!
Napisac posta x3
Napisano Ponad rok temu
jus sie nie jkam i juz sie niesmiac:(
Napisano Ponad rok temu
"ŹLE", źle to, źle tamto, za bardzo stropisz chłopaka (pomyśli sobie nie daj Boże "jestem do niczego" i machnie ręką na samoobrone i całą KM, na drugi raz się nie pojawi na treningu.
.
Swięte słowa, moje gratulacje Obrońca, nie pierwszy to juz Twoj post, ktory budzi moj szacunek dla Ciebie.
Serio
Pozdrowienia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moj jakze inteligentny zwierzak uznał myszke za dobrą zabawke. przepraszam.
To nie baw sie nim jak na budo siedzisz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A gdzie cwiczysz?! Ile tych dziewczyn? Jak wygladaja? Moze zdjecia?! W bikini?
M.
Napisano Ponad rok temu
Sloniak,
A gdzie cwiczysz?! Ile tych dziewczyn? Jak wygladaja? Moze zdjecia?! W bikini?
M.
Mniam
Napisano Ponad rok temu
"trenuj a nikt ci nie podskoczy"
niestety tak go mozna odebrac.
a wiadomo jaka jest prawda o tym ze "nikt ci nie podskoczy jak cwiczysz 2 razy w tygodniu":)
wiec nie wiem bOrg czy taka fajna:)
Napisano Ponad rok temu
Czy moglbys rozwinac okreslenie "mniam"?! Na razie zrobiles tylko nam apetyt!
M.
Napisano Ponad rok temu
szkoda tylko ze ten artykul jest na zasadzie
"trenuj a nikt ci nie podskoczy"
niestety tak go mozna odebrac.
No ja w sumie o tym samym pomyslalem... Co poniektorzy moga sie nazbyt przypalic... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zasadnicza:)
w skutkach i konsekwenacjach dla tego co sie wozi:P
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
co do Twojego stwierdzenia o tym zle zle zle. A skad wiesz ze on tak mowil moze po prostu redaktorek tak napisal zeby skrocic cala sytuacje. Przeciez jakby sie zaczal rozpisywac ....
a zreszta nie wazne grunt ze chciales dobzre a ja sie tu nie potzrebnie rozpisuje
.........
Mi wszystko jedno co kto pisze o KM i jak jest pzredstawiwan, tzreba robić swoje i po co sie pzrejmowac co kto tam pisze no chyba ze chodzi o dume, ale nawet jesli to nie warto..
.........
Ja osobiscie nie lubie cwiczyc z dziewczynami sorry ale nie lubbie jakos szczerze boje sie je udzerzyc, albo moze nie boje ale przeciez zaraz bedzie narzekac, jeczec itd. Mam taka jedna ona bardziej mnie wali niz ja ją
A z kolei jak z kumplem cwicze to ten mowi ze za mocno leje. To fakt nnieraz za bardzo sie wczuwam, ale ostatnio zrozumialem ze na treningu nie ma co isc na 100% szczegolnie na smienarium gdzie jest 5h
Mozna to bez problemu zauwazyc ze techniki wychodza lepiej jak sie jest wyluzowanym i trektuje sie to jako frajde a nie checia dominowania czy tym podobnym...
Napisano Ponad rok temu
To nie jest podejście.W ten sposób się niczego nie nauczą.Wyobraź sobie,że dziewczyna ćwiczy i wszyscy traktują ją lekko i z przymrużeniem oka...Na ulicy spotyka kolesia i boleśnie się rozczaruje,bo on nie zna litości...Ja osobiscie nie lubie cwiczyc z dziewczynami sorry ale nie lubbie jakos szczerze boje sie je udzerzyc, albo moze nie boje ale przeciez zaraz bedzie narzekac, jeczec itd. Mam taka jedna ona bardziej mnie wali niz ja ją
Moja rada jest taka,żeby ćwiczyć z nimi mocno(na tyle,by się mocno spociły i dużo nauczył).Jak mówi mój nauczyciel - tu jest tylko partner, płeć zostawiamy za drzwiami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
divx
- Ponad rok temu
-
Ale Adamczyk pier.... na swojej stronie
- Ponad rok temu
-
Wada wzroku w AT
- Ponad rok temu