Krav Maga w GW
Napisano Ponad rok temu
taa akcja "ferie w miescie"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z resztą również juz gdzieś na budo czytałem o historii z wyłamaną jedynką więc całkiem prawdopodobne ze ten to tamten :wink:
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie ten sam, o kurierze z reklamówką to on pisał na VB.In-sekta ściśle mówiąc.
Z resztą również juz gdzieś na budo czytałem o historii z wyłamaną jedynką więc całkiem prawdopodobne ze ten to tamten :wink:
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą ciekawe w czym teraz roznosi forse:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ten sam. wlasnie zaklada swoja sekcje do ktorej bede chodzil, miedzy innymi z powodu wieloletniej przyjazni
cała Warszafka.
zawsze potraficie się nieźle ustawić.
:wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jasna cholera z ta gazeta.pl nie moge wejsc jak zwykle na strone ta
dzisiaj w papierowej Wyborczej.
z papieru i tak sie lepiej czyta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczytalem forum i... podziwiam! Tlum nienawiscia az ocieka. Chyba KM musi postarac sie o lepszy PR.
po co?
jezeli ktos nie rozumie istoty samoobrony to nie przekonasz go do tego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze przestaliby postrzegac treningi jako przygotowanie do mordowania niewinnych ludzi na ulicach.
Niestety są trenujący, którzy chcą przygotować się do mordowania na ulicach :? Jest to jednak argument, aby samemu ćwiczyć i móc się obronić (+swoich krewnych i znajomych).
Co do komentarzy pod artykułem to wczoraj w nocy przewaga była po stronie osób normalnych. Nie wiem jak jest teraz, bo nie chce mi się czytać bełkotu.
Pozdrawiam wszystkich trenujących i trzeźwo myślących
Napisano Ponad rok temu
Jedna tyko drobna uwaga...
Kiedy ćwiczyłeś z chłopakiem z GW, wyliczyłem że powiedziałeś mu z 5 razy: "ŹLE", źle to, źle tamto, za bardzo stropisz chłopaka (pomyśli sobie nie daj Boże "jestem do niczego" i machnie ręką na samoobrone i całą KM, na drugi raz się nie pojawi na treningu.
Z początkującymi najlpiej etapami, spokojnie, i nawet jak facet strasznie knoci trzeba spokojnie podchodzić do rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla Insekta
Jedna tyko drobna uwaga...
Kiedy ćwiczyłeś z chłopakiem z GW, wyliczyłem że powiedziałeś mu z 5 razy: "ŹLE", źle to, źle tamto, za bardzo stropisz chłopaka (pomyśli sobie nie daj Boże "jestem do niczego" i machnie ręką na samoobrone i całą KM, na drugi raz się nie pojawi na treningu.
Z początkującymi najlpiej etapami, spokojnie, i nawet jak facet strasznie knoci trzeba spokojnie podchodzić do rzeczy.
Nie wiem, może się nie znam ale IMO lepiej powiedzieć od razu nowemu adeptowi co źle robi, a nie sprawiać ze tkwi iluzji, iż jest debeściak.
charlie
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ćwiczący ma 10 błędów to lepiej znaleźć 1 który poprawi pozostałe 9 niż poprawiać te 9 po koleii, to tyle z mądrych mądrąści, ktore mają to do siebie że cholernie ciężko je zastosować w rzeczywistości.
Niemniej chodzi mi o fakt podstawowy: nie bombarduje się faceta nadmiarem informacji (w tym wypadku porawianie, tego, tamtego, owego i jeszcze śmego) bo po prostu zgubi wątek. Oczywiśccie każdy zrobi to na co ma ochotę, ja tylko podzielam sie uwagą która odrazu nasunela mi się czytając GW.
Napisano Ponad rok temu
ja ucze z czegos innego bo juz nie z walk ale taka prawda.
step by step. zamiast zle.
dobrze, ale moze byc lepiej:)
mądrze gada dać mu wódki!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
divx
- Ponad rok temu
-
Ale Adamczyk pier.... na swojej stronie
- Ponad rok temu