Paweł Burczyk u Wojewódzkiego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/v...t=16389&start=0
Ogladalem ten wywiad szczerze mowiac nic ciekawego. Twierdzi iz uczyl sie Taekwondo ITF,Kung fu, Combatów, walczy nozami i nunchaku co pokazal w programie. Twierdzi iz w Niemczech gra najrozniejszysz typkow spod ciemnej gwiazdy poniewaz w Polsce nie ma nurtu do filmow z udzialem MA. Standardowo Wojewodzki zrobil z siebie idiote :-) Dal sie sprowadzic do parteru przez dzwignie na lokiec przy czym chyba troche za duzo krzyczal poza tym byl niesamowicie podniecony widzac Burczyka machajacego nuncha ogolnie cienki wg mnie wywiad nic ciekawego
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
no coz chlopaki z TKD musza sie wypowiedziec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem. Niewiem ile oni płacą widowni aby smiała sie z dowcipów Wojewódzkiego
Z tego co wiem to nie oni płacą widowni, ludzie sami wysyłają sms'y by się na widowni znaleźć...
Napisano Ponad rok temu
Jaki tam spec, zwykły dyzma*, dyzmowanie jest w modzie ostatnio w kraju. Poznałem go na planie filmu gunblastvodka, zwykła chłopaczyna co to znalazł szansę na nowej scieżce. Poczekaj miesiąc a dowiesz się że Linda jest fajterem i mistrzem mma.Kolega mi dzisiaj powiedział, ż eaktor niejaki Pan Burczyk Paweł był wczoraj w programie u Wojewódzkiego i ponoć gość jest jakimś specem od sztuk walki. Nawet choreografię walk w zach. filmach robił. Usmiechnalem sie tylko ale w sumie kto wie. Slyszeliscie cos o nim???
Widziałeś co pokazywał? epokę kamienia łupanego dla dzieci.
*dyzma - człowiek który buduje sobie markę na nieprawdziwych opisach, skrawkach własnej wiedzy, zręcznie manipulując faktami i wykorzystując zdanie i wypowiedzi innych (patrz książka lub film: Kariera Nikodema Dyzmy)
Napisano Ponad rok temu
A wojewódzkiego nie oglądałem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na wiekszosc programow placa widowni., Malo ale placa. Moj kolega moze zalatwic u znjaomego wjazd na takie programyOglądałem. Niewiem ile oni płacą widowni aby smiała sie z dowcipów Wojewódzkiego
Z tego co wiem to nie oni płacą widowni, ludzie sami wysyłają sms'y by się na widowni znaleźć...
Napisano Ponad rok temu
Na wiekszosc programow placa widowni., Malo ale placa. Moj kolega moze zalatwic u znjaomego wjazd na takie programyOglądałem. Niewiem ile oni płacą widowni aby smiała sie z dowcipów Wojewódzkiego
Zgadzam się,że w większości płacą(podobno najgorszą katorgą jest "jaka to melodia " :-) - koleżanka była)
Jednak na Wojewódzkiego należy wysłać sms'a - chociaż on w każdym programie rozdaje płyty, czyli jakaś forma zapłaty to chyba jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dupny film i dupna gra.
Napisano Ponad rok temu
Nie wyszło im bo mieli takich "speców" od SW jak Burczyk :?
Niestety polacy nie są obcykani w filmach o MA i wyszło jak wyszło :roll:
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie biore pod uwage aspekty jakie mial przedstawic - no chyba ze rezyser chcial zrobic na stepny film w stylu honk-kong no wtedy mu sie to nie udalo
Co do Wojewodzkiego - dla mnie to po prostu NIKT
Napisano Ponad rok temu
ostatnio daje ciuchy za frajerNa wiekszosc programow placa widowni., Malo ale placa. Moj kolega moze zalatwic u znjaomego wjazd na takie programyOglądałem. Niewiem ile oni płacą widowni aby smiała sie z dowcipów Wojewódzkiego
Zgadzam się,że w większości płacą(podobno najgorszą katorgą jest "jaka to melodia " :-) - koleżanka była)
Jednak na Wojewódzkiego należy wysłać sms'a - chociaż on w każdym programie rozdaje płyty, czyli jakaś forma zapłaty to chyba jest
hmm..koles robi to co lubi i zbija na tym niezla kase,sam wie ze robi z siebie glupka ale czesto tez wyraza swoje zdanie i z tego zyje hjeh.. tez bym tak chcial :):Co do Wojewodzkiego - dla mnie to po prostu NIKT
Napisano Ponad rok temu
ja takich ciochow bym nie ubrał
szerokie spodie firmy smiths w ktorych wyglada sie jak by sie mialo kupe w spodnieach
+ smycze , czyli "legitymacja" hiphopowca
program ogladalem i wdg mnie owy Burczyk nei jest taki zły ale tez nie wiadomo kim jest
zalapal sie do filmow udalo mu sie, zycze mu szczescia w dalszej karierze aktora
zaznaczam karieze aktora a nie znawcy MA
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmarl Zdzisław Ambroziak
- Ponad rok temu
-
eMule
- Ponad rok temu
-