Paweł Burczyk u Wojewódzkiego
Napisano Ponad rok temu
a u Wojewódzkiego płacą, i owszem, ale jak buźkę masz ładną
Napisano Ponad rok temu
Standardowo Wojewodzki zrobil z siebie idiote :-) Dal sie sprowadzic do parteru przez dzwignie na lokiec
No wlasnie. Tez na to zwrocilam uwage. Najpierw Burczyk sie chwalil, ze od 20 lat cwiczy noze, walki uliczne i rozne inne strasznosci. Potem wbijal Wojewodzkiemu dlugopis w oko i w krtan, machal dwoma nozami i nunczakiem, a na samym koncu powalil Wojewodzkiego na glebe.... klasycznym aikidowym ikkyuo ura.
Na szczescie dla aikidokow slowo aikido w tym programie nie padlo.
Przy okazji: czy ktokolwiek moze potwierdzic, ze Pawel Burczyk od 20 lat cwiczy to, czym sie chwalil u Wojewodzkiego Czy ktos go zna z treningow, nie tylko z planu filmowego
Napisano Ponad rok temu
A Burczyk to mi się do tej pory tylko z "13 Posterunkiem" kojarzył
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym ,a po 20 latach treningu (ostatnimi czasy "duchowego") raczej by sie nie przechwalal swoimi zdolnosciami:" raz uratowalem obiete. szarpalo ja 3 gosci. podszedlem udajac pijanego... i po chwili wszyscy 3 lezeli".. wydaje mi sie ze po takim czasie treningu raczej jakiejs skromnosci sie nabiera... ale moze ja staroswiecki jestem...
a to ze choreografie uklada.. i jaichs bossow gra.. to niech gra.. ja jakos nie palam do niego sympatia... to pewnie tez przez role glupiego don juana w 13 posterunku..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmarl Zdzisław Ambroziak
- Ponad rok temu
-
eMule
- Ponad rok temu
-
Marta-IKA na Vivie
- Ponad rok temu