Bo ja mowie o ochraniaczach a nie o zbroi... Ja czuje jak wchodzi moje kopniecie. Jezeli ktos nastawi lokiec to tez czuje, tyle ze mniej, bo mam warstwe ochraniajaca. Walczylem kiedys w takich grubych i twardych nagolennikach - wogole nie moglem dobrac sily ciosu, nie wiem moze jestem jakis inny, ale nie bylo to wygodne. Tak przynajmniej czuje jak kopie...tak, właśnie o takie mi chodzilo, może je opisalam ciut nieprecyzyjnie...
jak tak piszesz, to chyba sie zdecyduje, bo kumpel mnie namawial na jakies bardziej "pancerne" , nazywajac te biala badziewiem, ale on trenuje shotokan od jakis 8 lat...
moze byc nieco skrzywiony a poza tym, u niego poziom walk chyba ciut wyzszy...
nagolenniki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niewiem jaki rozmar bedzie dla mnie prawidłowy czy M czy L jest to produkt 2.03 z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ktos uzywa?
&
produkt 2.04 z tej samej firmy
Napisano Ponad rok temu
NAGOLENNIKI DAN wykończone czarną skórą syntetyczną, z 10 mm warstwą ochronną, mocowane na gumach, zapinane na rzepy.
Cena: 39,00 zł
bez ochrony stopy.....
to bylo nieporozumienie (chyba cena mnie skusila) :?
odsprzedalam je kolezance
teraz musze kupic cos sensownego - raczej z ochrona na stope, grubsze, drozsze ... no i nie przez internet :wink:
pozdro
Aha - rozmiar M tych nagolennikow jest raczej dla baaaaaardzo drobnych i krótkich nóżek :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jarosław Dymek został aresztowany
- Ponad rok temu
-
Low kick... maly szczegol
- Ponad rok temu
-
Kaligrafie.
- Ponad rok temu
-
Co mozna cwiczyc w Krakowie?
- Ponad rok temu
-
"prawdziwa kobieta" na macie...
- Ponad rok temu
-
The Odyssey of Yukio Tani
- Ponad rok temu
-
Trening lowkicka we wlasnym zakresie
- Ponad rok temu
-
Sparingi- Sosnowiec ,Katowice i okolice
- Ponad rok temu
-
Styl, technika czy szkoła co ważniejsze?
- Ponad rok temu
-
Otwarte zawody
- Ponad rok temu