TKD w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie: czy w Warszawie są tylko 3 kluby TKD:na Bielanach,Mokotowie i Ursynowie? Czy nie ma czegos w Centrum? Szukam jakiegoś klubu, który nie będzie tak daleko od mojego domu.
pozdrawiam Muguete :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam klub Jacek Michalski 3dan prowadzi z centrum jest jakiś bezpośredni autobus
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzięki za odpowiedź, wreszcie ktoś normalny na tym forum,kto odpowiada na posty :-)
hmmm... może po prostu niektórzy nie znali odpowiedzi na Twoje pytanie i uznali, że lepiej nie odpowiadać, niż pisać "ja nie wiem..." :-)
Swoją szosą ja znam sporo ludzi z Warszawy, ale nie pytaj mnie, gdzie większość z nich prowadzi zajęcia...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
info: gg1845095 i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś na tym forum czasami odpisuje?? naprawdę chiałabym się dowiedzieć, gdzie w W-wie są kluby TKD
Twoja sila perswazji i zdolnosci mediacyjne wskazuja, ze masz zadatki na swietnego polityka - z pewnoscia znajdziesz z naszym kregoslupem demokracji wspolny jezyk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co pamietam też się kiedyś o to pytałm 8)
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
poprostu informowałem.
jak tak czytam mój post to nie moge powiedziec by miał jakąś ofensywną treść - jest czysto informacyjny, czyli taki jaki chciałem zeby był.
jeżeli zabrzmiało tak jak mówcie ze zabrzmiało to przepraszam. Sam nienawidze agresywnego podejścia do nowoprzybyłych, więc napewno nie starałbym się tak reagować.
a tak aprops to moja "autopsja" spowodowana była "zachłyśnięciem się" taekwondo, a także tym że były to moje pierwsze dni po tym jak dostąłem modem. Na szczęście szybko mnie zgasili co niektórzy, do takiego stooppnia, że boje sie już cokolwiek pisać (tak serio to teraz jak nie wiem to nie pisze )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To klub PUT, treningi prowadzi Kuba Demuth, były Mitsrz Europy w GTF.
Napisano Ponad rok temu
no czekam czekam... :wink:
czekaj jeszcze na mnie - za pół roku operacja kolana, potem pół roku rehabilitacja i bede z wami kopał dollyo!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD a obowiązki??
- Ponad rok temu
-
Obite stopy
- Ponad rok temu
-