Grupa Uderzeniowa Alien Hunters Organization,
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W sumie, hmmm - sam nie wiem...
Katana - zacząłem czytać, ale po kilku zdaniach stwierdziłem że coś dziwne txty i przeszedłem na:
Survival - od tego zacząłem - ogólnie spożo, ale jak można zapomnieć o goretexie (buty!!!, kurtki...), więc wstępnie niezniechęcony

"Sekret aikido polega na pozostawaniu w jeddości z Wszechświatem i zharmonizowaniu się z jego ruchem. Ten, kto poznał tajniki aikido, ma Wszechświat "w sobie" i może powiedzieć - "jestem Wszechświatem". Jestem niepokonany niezależnie od szybkości ataku. Nie dlatego, że moja technika jest lepsza czy też szybsza od techniki napastnika. To nie jest kwestia szybkości. Walka jest rozstrzygnięta zanim się zaczęła. Kiedy ktoś chce walczyć ze mną - Wszechświatem - musi naruszyć jego harmonię i w tym samym momencie, w którym decyduje się na atak, jest już pokonany. Nie ma tu miary czasu - wolno czy szybko. Aikido to nie przeciwdziałanie: dzięki temu zawsze wygrywa. Najpierw powinieneś uczynić serce Boga swoim sercem. Bóg - to Wielka Miłość. Wszechobecność w każdym miejscu i czasie. W miłości nie ma niezgody. Miłość nie ma wrogów. Umysł przyjmujący możliwość istnienia wroga nie pozostaje w zgodzie z wolą Boga."
całość potraktowałem już z humorem

Pisane przez kilku ludzi, więc i różne txt'y. Co o tym myślicie?
Pozdrawiam