Artykuł w dzisiejszej Polityce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Klan odcinek 999 - Rysiu stracil prace, musi zaczac walczyc w klatce by wyzywic rodzine, zone Graznynke i trojke dzieci. Stiepan natomiast ginie, pobity przez ojca Agnieszki. Czy corka mu kiedys wybaczy ??
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego?. Przede wszystkim, że sam dowiedziałem się dość sporo o walkach w rosji. Po artykule wszedłem na sherdog i sprawdziłem cały team Red Devil. Trochę się zdziwiłem, raz ilością i jakością zawodoników (FEDOR) oraz zawodnikami z którymi walczą (wielu znanych fighterów).
Inny powód to dość ludzkie potraktowanie walczących, chłopaki z krwi i kości. Inna rzecz, że mało tutaj ocen autorów, artykuł opisujący generalnie suche fakty. Na ile są to rzeczywiste, zweryfikowane informacje (powiązania z mafią) to już inna bajka.
Polityka jeszcze raz pokazała, że bije na głowę Wprost
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Polityka jeszcze raz pokazała, że bije na głowę Wprost
Swieta prawda
Najlepiej moim zdaniem zkwitowal Vale Tudo mistrz wagi superciezkiej M-1,ktory stwierdzil,ze Vale Tudo to sport nedzarzy 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PRAWDZIWĄ PPRZEPAŚĆ jaka dzieli prawdziwego reportera który zna się na swojej robocie od latkowskiego który zdaje się nie skończył nawet żadnej szkoły filmowej...
Szkoly filmowej nie konczyl m.in. Quentin Tarantino, bracia Wachowscy, Peter Jackson (od Wladcy pierscieni) i paru innych.. :-)
Ale oczywiscie pelna racje, ze Latkowskiego od prawdziwego reportera dzieli przepasc.
Napisano Ponad rok temu
Szkoly filmowej nie konczyl m.in. Quentin Tarantino, bracia Wachowscy, Peter Jackson (od Wladcy pierscieni) i paru innych.. :-)
Np. Charlie Chaplin i Leni Rifensthal
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tygodnik Wprost o vale tudo... (prawdziwe przegięcie)
- Ponad rok temu
-
Vale tudo a prawo karne
- Ponad rok temu
-
Ciemnogród czyli brak zrozumienia !!!
- Ponad rok temu
-
Emelianenko
- Ponad rok temu
-
K-1 we Wrocławiu! 6marca 2004