Uzupelnienie dla Kyokushin
Napisano Ponad rok temu
Trenuję sobie już 4 rok Kyokushin 3 razy w tygodniu i tak sie zastanawiam czy sie nie zapisac na cos co by uzupelnilo moje umiejetnosci. Kiedys chodzilem 2 lata na Judo i mysle nad tym czy nie zapisac sie znowu, nie zaprzestajac oczywiscie treningow KK.
Co poradzicie?
Tematy http://www.forum-kul...showtopic=56226 i http://www.forum-kul...showtopic=55877 przeczytalem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znam bardzo duzo ludzi trenujacych obecnie KK i jednoczesnie jako uzupelnienie praktykujacych boks.Da to tobie nie tylko "otrzaskanie " sie z uderzaniem w glowe ale i znakomicie poprawi prace nog , a to juz mozesz bezposrednio wykorzystac w walkach KK.
Patrzac wstecz ze przypomne brytyjczyka Thompsona , a blizej chocby Filho.
Napisano Ponad rok temu
Lece chyba zakladac topic "Boks - Warszawa zoliborz"
No chyba ze jeszcze ktos cos napisze...
Napisano Ponad rok temu
judo, ju-jitsu,bjj, sambo?!dlaczego nie?!
sam trenuje ju-jitsu i by sie troszkę otrzaskać boksuje i trenuje sobie z kumplem z kyokushinu, i mnie sie podoba i on coś tam wynoosi z tego..
na Twoim miejscu pobawiłbym się troszkę znów w judo..pokulanie sie zawsze może się przydać..
pozdrawiam all...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
olej kk po co ci to?
Będę zgadywał... podoba mu się może??
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
olej kk po co ci to?
Będę zgadywał... podoba mu się może??
Gizmo
hmm pisze ze chce czyms uzupelniac wiec raczej chodzi mu o skutecznosc a z tym w kk ciezko.
Odrazu do wszystkich ktorzy zaraz beda chcieli bronic swego stylu- cwiczylem rok kk i zaufajcie ze jest wiele skuteczniejszych styli
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Nie mam zamiaru rezygnowac z KK. Chce dodatkowo cos trenowac, tylko zeby nie kosztowalo mnie to 150zl za miecha 2razy w tygodniu. Ja place za KK 70zl i mam 3 treningi srednio po 2-2,5h. Uwazam, ze za ta cene treningi z senseiem jednym z najlepszych w polsce to bardzo tanio.
Napisano Ponad rok temu
Dziwne rzeczy piszesz.Tylko nie pisz , że w UFC (czy czymkolwiek) którymś tam pokonał kk ,bo to nie ma nic do rzeczy.hmm pisze ze chce czyms uzupelniac wiec raczej chodzi mu o skutecznosc a z tym w kk ciezko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmik( akikidocy obowiazkowo!!! ).
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Lublinie Muay Thai i Kick Boxing?
- Ponad rok temu
-
Sauna
- Ponad rok temu
-
Brak rekawic a sila ciosu
- Ponad rok temu
-
Cwiczyc czy nie z przeziebieniem?
- Ponad rok temu
-
czestochowa