Co z rowerem Wysockiego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I Sensej Wysocki jak juz. Chyba ,ze jestes z nim na "ty" to samo sobie zapytaj. Ale nie jestes .
Mierzisz mnie jak i reszta ludzi szukajacych na sile sensacji.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie... Jako że częściej nie ma mnie w Polsce, niż jestem, to szczegoły tej historii nie są mi znane. Czy ktoś mógłby mi ją jeszcze raz opowiedzieć?
Najpierw były dinozaury, później w Ziemię uderzył meteoryt i pojawiła sie ropa. Ropę przejeli Arabowie i zaczął sie kryzys paliwowy......
Aiki wybacz ale nie mogłem sie powstrzymać.
Napisano Ponad rok temu
ja zdjalem po prostu rekawiczki.. :-)))))))))
Napisano Ponad rok temu
Ps: A jeśli już jedziemy po tytułach to powinno się mówić Wysocki sensei, a nie sensei Wysocki. W Japońskim stawia się nazwisko przed tytułem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. Koścół nie mordował w imię poszukiwania, ale umacniania jedynej słusznej "prawdy". Wpisujesz się w tę tradycję, zwalczając głosy, które podważają funkcjonujące stereotypy Aikido.
Napisano Ponad rok temu
Musisz poszukać w archiwum . Swego czasu temat ten rozgrzał trochę forum .No właśnie... Jako że częściej nie ma mnie w Polsce, niż jestem, to szczegoły tej historii nie są mi znane. Czy ktoś mógłby mi ją jeszcze raz opowiedzieć?
Napisano Ponad rok temu
Uwaga moderatora:
Dotyczy wszystkich uczestnikow dyskusji --- Zero wojenek prywatnych, zero niesmacznych atakow na osoby nie bedace ne Vortalu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido Nishio
- Ponad rok temu
-
Czym dla was jest Aikido?
- Ponad rok temu
-
tango argentynskie
- Ponad rok temu