Poraszka na ulicy a regularne treningi....
Napisano Ponad rok temu
Czy sądzicie, że wpierd...l na ulicy po dłuższym okresie uprawiania np. TKD może wpłynąć mocno na psychikę kolesia? Czy może się załamać, przestać ćwiczyć, czy raczej zmobillizuje go do intensywniejszych treningów, zmiany stylu.
Wydaje mi sie, że tu liczy się psychika, którą każdy ma inną, jednak nie jestem pewien.
Co wy na to?
Miał ktoś taki problem bo ja tak!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E tam, mi sie wydaje ze w takiej sytuacji ktos kto trenuje TKD poprostu zda sobie sprawe ze albo nie za bardzo sie staral na treningach albo cwiczy u zlego trenera, mnie by to w "kaszdym" razie jeszcze bardziej zmobilizowalo do treningu aby więcej nie poniesc "poraszki" na ulicy.Mam pytanko?
Wydaje mi sie, że tu liczy się psychika, którą każdy ma inną, jednak nie jestem pewien.
Co wy na to?
Miał ktoś taki problem bo ja tak!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile masz lat?
Ile wazysz?
Ilu przeciwnikow?
Ile czasu trenujesz?
Napisano Ponad rok temu
Kto?A w jakiej sekcji cwiczysz tkd?
Ile masz lat?
Ile wazysz?
Ilu przeciwnikow?
Ile czasu trenujesz?
Napisano Ponad rok temu
czy zdażyło ci się kiedyś dostać, poprostu czy ktoś ci doje....ł w tranwaju, na ulicy wracając ze sklepu, zakładam że nie! i dziwisz się czemu pytam co?
Napisano Ponad rok temu
tyson. Pisze ze mu dojebali a cwiczy pare lat. Wiec ja sie pytam:Kto?
Bo jak ma 14 lat, 55kg, 10 przeciwnikow i cwiczy 2 lata to ... sam rozumiesz. A jesli jest inaczej to moze to cos z klubem nie tak :?A w jakiej sekcji cwiczysz tkd?
Ile masz lat?
Ile wazysz?
Ilu przeciwnikow?
Ile czasu trenujesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Klub ani styl za czlowieka nie bedzie walczyl. Tu liczy sie psychika i juz.
bosze znowu taki głupi txt więc może nie zapisywać się na sztuki walki tylko ten czas poświęcić na psychologa to wzmocni nam psychike a ona przecież najważniejsza majk tajson ma przecież słabą psychike bierze leki antydepresyjne itp a myśle że wielu ludzi o mocnej psychice nie chciało by się z nim bić gołota też ma słabą psychike a raczej nikt nie uprawiający sztuk walki by go nie pokonał
mike i gołota ćwiczą boks i dzięki temu mają wyrobione pewne nawyki są silni i szybcy i nie można w tym przypadku powiedzieć że "styl za człowieka nie bęszie walczył " bo będzie sądzisz że gdyby mike trenował capoiere albo balet to nie było by różnicy??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak scorpio ty wiesz lepiej.
napewno lepiej od ciebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja sadze ze napisanie takiego posta powinno wplynac na prace nad ortografia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym z takiego powodu raczej nie zrezygnowal (chyba ze by mnie tak polamali zebym cwiczyc nie mogl ), poniewaz nie cwicze po to aby moc sie bronic na ulicy, nie mam w tym zbyt duzej motywacji.
Wydaje mi sie ze to jets kwestia indywidualna, jeden sie zalamie, ktos inny sie mzobiluzuje.
W kazdym razie przed rezygnacja z treningach zmienilbym sekcje, albo styl (jesli w drugiej sekcji zajecia sa podobne) i dal sobie druga szanse, bo moze tez tak byc ze te pierwsze nie bylo dla mnie... .
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sparingi, walki bez limitu kategorii, czy to ma sens.
- Ponad rok temu
-
ITF + WTF = ??????
- Ponad rok temu
-
Kto pamięta szkolę Dan Kyol z Lublina?
- Ponad rok temu
-
Taekwondo Moo Duk Kwan
- Ponad rok temu
-
TAEKWONDO w...