wyrzucona z dojo (sprawiedliwie)
Napisano Ponad rok temu
Nie chce szukac innego dojo, chce szukac z nim pojednania, bo mi wstyd i go szanuje, ale on nawet na mojego maila z przeprosinami nie reaguje...
Ma racje, cholera, moja wina... Napiszcie do niego w moim imieniu, zadzwoncie (wszystkie kontakty sa na stronie Kazoku) broncie mnie, bo zaczne szukac innego dojo, a po co????
Drogi Moderatorze, Adminie, i wszyscy moi przyjaciele, przekonajcie go, ze nie warto trzymac w sobie urazy...
Przepraszam Cie sensei Rafal na ogolnopolskim FORUM BUDO
To jeszcze za malo
Napisano Ponad rok temu
jak wyglada babski foch ???
teraz chłop sie na pewno ugnie bo nie mozna pozwolic by wojowniczka tak sie tarzała po glebie u stóp nauczyciela a ten nic!!!
Napisano Ponad rok temu
żaden sensej się nie oprze :wink:
Napisano Ponad rok temu
a zamiast e-mailowac i prosic znajomych,to nie lepiej ruszyc sie i pojsc samemu przeprosic?chyba skuteczniejsze i pokore pokazujeNo, wywalil mnie moj byly sensei Rafal ze Stowarzyszenia Kazoku. Sprawiedliwie, mial racje, bo fochy rozne babskie zaczelam mu pokazywac... a nie zasluzyl...)
Nie chce szukac innego dojo, chce szukac z nim pojednania, bo mi wstyd i go szanuje, ale on nawet na mojego maila z przeprosinami nie reaguje...
Ma racje, cholera, moja wina... Napiszcie do niego w moim imieniu, zadzwoncie (wszystkie kontakty sa na stronie Kazoku) broncie mnie, bo zaczne szukac innego dojo, a po co????
Drogi Moderatorze, Adminie, i wszyscy moi przyjaciele, przekonajcie go, ze nie warto trzymac w sobie urazy...
Przepraszam Cie sensei Rafal na ogolnopolskim FORUM BUDO
To jeszcze za malo
Napisano Ponad rok temu
No, ale jakas kare musisz poniesc, tylko jaka?? :?
Napisano Ponad rok temu
Szczepan ma racje trzeba osobiście przeprosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten, co...., byly sensei, bo nie zrozumialamA może wystarczy ten no...no wiesz aricza,
żaden sensej się nie oprze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale swoją drogą to nieźle musiałaś nabroić...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pojde i przeprosze
za tydzen dam znac co wskoralam
Napisano Ponad rok temu
No i nie przesadzaj z tym płaszczeniem. poklon Jak potrafisz sie przyznać do błędu, a nie było to zabicie jego matki i gość nie odpuszcza, to jest palant. No chbya że przegięłaś po raz n-ty nie reagując na upomnienia. W takim wypadku poszukaj nowej sekcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Forumowiczka ariczia podala skutek a nie dala przyczyny. Nie wiem o co wogole chodzi w topicu. Prosze autora o wyjasnienie mi tego. Bo z tego co ja wiem to to jest zwykla "prywata" i powinnac to dac w knajpie albo lepiej jeszcze na bazarze.
Napisano Ponad rok temu
A do autorki: mysle ze sensei, jesli to "rowny gosc" ( ) to powinien zmieknac po maximum dwoch-trzech tygodniach przepraszania i posylania mu blagalnych spojrzen. Jesli nie zmieknie to raczej nie ma sensu tego ciagnac i nalezy zmienic dojo.
Ewentualnie, jesli ten "babski foch" to bylo cos konkretnego, to moze sprobowac jakos zadoscuczynic?
Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy i hepi niu jer
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polscy Mistrzowie Aikido w sieci
- Ponad rok temu
-
piękna sztuka dla sztuki - o to chodzi
- Ponad rok temu
-
Sylwester w BUDOJO - zaproszenie
- Ponad rok temu
-
Odwrócony miecz.
- Ponad rok temu
-
bajka o aikido
- Ponad rok temu
-
Konkurs Majki --- Rodowod nicka: PANCER
- Ponad rok temu
-
40 rocznica zalozenia NYAikikai
- Ponad rok temu
-
Żeby tylko sekta...
- Ponad rok temu
-
Jak zmienić Aikido by w rok uczyło obrony przed serią... ;)
- Ponad rok temu
-
Trening zaawansowany, lub jego brak.
- Ponad rok temu