. chyba jednak sie zapedzilem :wink: . ale tak na powaznie, jak ktos bedzie bardzo chcial cwiczyc to mysle, ze znajdzie droge jakkolwiek patetycznie by to nie zbrzmialo.
  . chyba jednak sie zapedzilem :wink: . ale tak na powaznie, jak ktos bedzie bardzo chcial cwiczyc to mysle, ze znajdzie droge jakkolwiek patetycznie by to nie zbrzmialo.

9.95$ miesiecznie ;)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że za bardzo nie namieszałem

Napisano Ponad rok temu
Hej, co jak co, ale jook lum mi sie podoba :-) . Nawiazuja do Jook Lum Jee (Zhulin Si), czyli do Klasztoru Bambusowego Lasu w prow. Jiangxi skad ma sie ten styl wywodzic. No i trzeba tez przyznac, ze zaznaczaja na stronce, ze nauka z video nie zastapi nauki z nauczycielem.
Kurcze o ile się nie mylę to w Yantai też jest Klasztor Bambusowego Lasu.
MW
Napisano Ponad rok temu
Tak, wyglada na to, ze jest taki. Bilet wstepu 10 kuaiow :-)Kurcze o ile się nie mylę to w Yantai też jest Klasztor Bambusowego Lasu.
MW

Pewnie w kazdej prowincji znajdzie sie z piec ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Kung Fu w... Kung Fu w...- Ponad rok temu 
- 
			 Przetrenowanie Przetrenowanie- Ponad rok temu 
- 
			 święta a trening święta a trening- Ponad rok temu 
- 
			 Od moderatorów !!! Od moderatorów !!!- Ponad rok temu 
- 
			 Witam - i pytanie - czy ktoś z forum ćwiczył u LiJun Witam - i pytanie - czy ktoś z forum ćwiczył u LiJun- Ponad rok temu 
- 
			 Chi Kung - czyli twardzi faceci :) Chi Kung - czyli twardzi faceci :)- Ponad rok temu 
- 
			 Kung-fu a Qigong Kung-fu a Qigong- Ponad rok temu 
- 
			 Ewolucja Ewolucja- Ponad rok temu 
- 
			 jiu jie bian (kupię) jiu jie bian (kupię)- Ponad rok temu 
- 
			 Shao Lin na swiecie Shao Lin na swiecie- Ponad rok temu