9.95$ miesiecznie ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cos pieknego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-I know kung fu!
-Show me
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe, co to jest ten Kung-Fu Canada System... jakiś nieznany 'podstyl'?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak do tej kasety dolaczyc 100 $, to od razu mamy 6 dan!Eee tam, z takimi pasami, to nie przebijesz konkurencji. Kiedyś ktoś podawal linka do strony, gdzie obiecywali, że jak zamówisz ich komplet materiałów, to od razu dostajesz czarny pas - 1 dan. A jak sie z tych materiałow nauczycz, nagrasz na video i wyślesz grandmasterowi do obejrzenia, to dostaniesz 4 dan.
Ale my sie tak z tego, delikatnie mowiac, nabijamy, a sa ludzie, ktorzy nie dosc ze korespondencyjnie cwicza to jeszcze sa swiecie przekonani, ze to dziala i ze znaja sztuki walki.
W zwiazku z tym mam pytanie: czy ktos ma pojecie (chociazby mgliste) na jaka skale to dziala, ilu jest ludzi ktorzy w ten sposob trenuja?
Napisano Ponad rok temu
Proponuje do tego dodac belki, gwiazdki, wężyki, etc., a do nazwy stylu dodac magiczne slowko "combat".Ale w sumie, to tak sobię myślę, że przecież potrafię robić ładniejsze, bardziej atrakcyjne stronki... więc może i ja założę jakiś system i będę sprzedawał kasety instruktarzowe? Trzeba kupić 2 kasety, żeby dostać pas... A pasy będą takie: jasnożółty, trochę_ciemniejszy_jasnożółty, żółty, ciemniejszy_żółty, ciemnożółty, żółty_z_lekką_nutką_dekadencji, prawie_pomarańczowy........... Nie da się ukryć: jest to świetny sposób na zarabianie kasy
Napisano Ponad rok temu
A co do ludzi, którzy ćwiczą - myślę, że musi się to chociaż w jakiejś małej skali sprawdzać, jeżeli tak dużo jest takich 'szkół' w sieci. Musi się opłacać, bo jestem pewien, że nagrywanie takiego video jest rzeczą koszmarnie nudną...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odmiany Yang, Sun, Lee także Hsing Yi oraz Chi Kung a w przygotowaniu strona traktująca o stylach zewnętrznych - 10 funtów za 30 dni ....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
kurcze! rewelacja - modliszka z bamusowego lasu , tylko dlugo, az 3 lata :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja jakos nie bardzo. mnie tylko z yantai kreci
Tak, wiem :-) . Tak naprawde jooklum z Wasza modliszka poza nazwa nic wspolnego nie ma (i nie udaje, ze ma).
ale idea uczenia sie w oparciu, czy nawet przy ich pomocy wydaje mi sie niefajna
Nie no jasne przeciez, ze bez nauczyciela sie nie nauczysz. Z drugiej strony jako pomoc szkoleniowa, taka forma moze byc pozyteczna. Jest tez jeszcze grupa ludzi, ktorzy byc moze chca trenowac koniecznie to, a nic innego i basta. Dla takich mozesz zrobic kasete zeby sobie cos tam dlubali. Jesli przy tym ostrzezesz, ze to im wiele nie da, to jest to fair.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kung Fu w...
- Ponad rok temu
-
Przetrenowanie
- Ponad rok temu
-
święta a trening
- Ponad rok temu