Konkurs Majki --- Rodowod nicka: PANCER
Napisano Ponad rok temu
Maya obiecala wyslac najlepsze tutejsze piwo dla zwyciezcy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gregos ty zaraz wszystko spalisz...
Napisano Ponad rok temu
Szczepan,
dla utrudnienie może zmieńmy pytanie:
Rzecz działa się podczas podróży: na staż aikido. Prosze podać z kim i kiedy? :wink:
A tak nawiasem Szczepan to kto Was upoważnił do takich pytań? :wink:
Pancer (pogrążony we wspomnieniach)
Napisano Ponad rok temu
ancer - czołg - długa lufa...
hehehehehe
Napisano Ponad rok temu
Pancer, zdradz, a do piwa Majkowego dorzuce Ci jeszcze troche tutejszego...
Wyslalabym ci PW, ale Admin mi zabronil.
Niedawno na stazu u Pajaka zdawal egzamin niejaki Slawek Szewczyk... z Rybnika i byl przez Egzaminatora strofowany slowami "protegowany Szewczyk, nie rob wstydu swemu imiennikowi".
:wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Majka na to odpowiada, ze jestes tylko pierwszy w kolejce, potem wezmie sie za Labedzie i JezykaA tak nawiasem Szczepan to kto Was upoważnił do takich pytań?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, zyczeniem Pancera himself, bylo rozszerzenie konkursu. Poniewaz jest on obiektem centralnym tego konkursu, spawiedliwym jest przyznac mu szczegolne prawa, nieprawdaz. W zwiazku z tym, masz co najmniej nagrode pocieszenia. Teraz jesli dorzucisz pikantne szczegoly poswiadczone przez Pancera - pivko pojedzie/pofrunie jeszcze w tym tygodniu
Napisano Ponad rok temu
Doszly mnie sluchy o niecnych probach przekupstwa Pancera, zeby wydobyc z niego prawidlowa odpowiedz!!!
Pancer, nie daj sie skorumpowac!!! Badz czysty i niewunny jak poczatkujacy aikidoka!
Mam nadzieje ze nie dojdzie do proby jego porwania w celu wymuszenia tej odpowiedzi :twisted: :twisted: :twisted: Uwaga, Pancer ma ponad 30 lat aikido za pasem. Moze byc niezwykle niebezpieczny dla porywaczy....
Napisano Ponad rok temu
Szczepan za pasem to ja nosze wzorem indian kanadyjskich skalpy ale tylko aikidoków, i musze przyznać że nie mam jeszcze żadnego kanadyjczyka..... 8): Uwaga, Pancer ma ponad 30 lat aikido za pasem.
.....a do tego mam 198 cm wzrostu, ważę 100 kg, mam długie blond pukielki i jeżdzę Subaru Legacu Outback Limited :wink: .
Jestem nieprzekupny i czysty jak Roman Bratny, więc wszelkie kalumnie i podszepty imperialistów kanadyjskich są nie na miejscu. :wink:
Z racji tego, że z osób, które jechały na ten staż żadna już nie ćwiczy aikido nie boje się by znalazł się ktoś kto odpowie na zmienione pytanie.
Myślę że browar należy się Gregosowi ( Grzesiu - zażądaj belgijskiego ciemnego Chamay - a nie jakieś kanadyjskie siki :wink: ) - a ja już się z nim rozlicze.
Pancer (czekający też na wynagrodzenia za upublicznienie pewnych danych)
Napisano Ponad rok temu
Nasuwa sie jednakowoz refleksja czy aby Szczepan nie chce Nas Forumowiczow rozpijac :drinking: jak pan chlopow panszczyznianych???
Napisano Ponad rok temu
Pancer (wręcz przerażony)
Napisano Ponad rok temu
A ty sie Moderatora zapytaj, co on wie na temat Miszcza Malarskiego Pancera
Napisano Ponad rok temu
spoko Pancer, z nami mogłoby mu przysługiwać co najwyżej prawo 1001 nocy i trzeciej wątroby 8)Rozpijać możę, byle nie żądął prawa pierwszej nocy.......
Pancer (wręcz przerażony)
Napisano Ponad rok temu
A ty sie Moderatora zapytaj, co on wie na temat Miszcza Malarskiego Pancera
Wiem i pamiętam,
ostatnio nawet Szanowny Pan Moderator fotke przesłał, którą chyba od Ciebie otrzymał.
Fajnie było - żałuje że taki fach w ręku miałem (z Pająkiem) i go zmarnowałem.
Fajnie, że się odezwałaś....
Pancer (razem z Pająkiem żaden Matejko im nie starszny był)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
40 rocznica zalozenia NYAikikai
- Ponad rok temu
-
Żeby tylko sekta...
- Ponad rok temu
-
Jak zmienić Aikido by w rok uczyło obrony przed serią... ;)
- Ponad rok temu
-
Trening zaawansowany, lub jego brak.
- Ponad rok temu
-
From Berlin to all of you
- Ponad rok temu
-
mini-pokaz aikido w M1
- Ponad rok temu
-
Zimowy oboz aikido 2004 (borowice)