Konkurs Majki --- Rodowod nicka: PANCER
Napisano Ponad rok temu
To nie jest przypadek ze ci, ktorzy wtedy z nim jechali na staz, dawno juz nie zyja Oni zgineli gwaltowna smiercia, mowie wam
A co do talentow malarskich P+P, to zmalowaloby sie jeszcze niejedno razem, co, Pancer
No ale nam sie nie wolno zadawac z abolicjonistami
A moze my cie, Pancer, w sekrecie przed Toba zapiszemy do naszej Federacji
(vide Przygody Miszcza Mariana > Marian versus Leon)
Napisano Ponad rok temu
Nic doadac nic ujac...to oczywista ze, pivko nalezy sie mnie...co za refleks!!!
Nasuwa sie jednakowoz refleksja czy aby Szczepan nie chce Nas Forumowiczow rozpijac :drinking: jak pan chlopow panszczyznianych???
I babuf tysz
Tylko czemu to piwo kanadyjskie jest takie fioletowe 8O
Moze sie je przez klonowe liscie filtruje :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesteś blisko, rzeczywiście staż był w Szczecinie, ale niestety nie z Savegnago, tylko z Takeji Tomitą, uczniem Saito, uczącym bodajże wtedy w Szwecji.
Ale będę optował za tym byś też dostał browar, czkolwiek znajdujesz się teraz w państwie ....browarem płynącym... :wink: .
Pancer (wspominający)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może pomnisz w zakamarkach swej pamieci zalewanej co prawda jak klif skalny piwem i innym wszelakim zacnym trunkiem rodowód ksywki MILANO - bo tej hydrozagadki nie udało mi sie zgłębić :wink:
Napisano Ponad rok temu
Widocznie erozja przyslowiowego klifu jest już tak daleko posunięta, że przyznam, iż nie pamiętam :wink: :? .
Mam tylko nadzieje, że to nie od nazwy pewnego wybijającego sie dawno temu zespołu z gatunku disco-polo
Pancer (z głęboko posuniętą erozją)
Napisano Ponad rok temu
Hymm no to kto wie skad sie wziela ksywka MILANO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cos mi sie takiego kolacze po glowie, ale nie wiem, czy nie bladze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak go znasz dobrze to powinienes posiadac takowa wiedze.. a jak nie.. to takowa wiedza ci niepotrzeba bo i po co ?
Na miejscu Milana nie bylby szczesliwy gdyby jakis chlystek ganial za mna i darl sie Milano.. bo sobie gdzies w necie wyszukal..
Wg. mnie cos tu nie gra.. ale moze ja mam inny system wartosci..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma problemu, juz kupiony, tylko powiedz ten kawal w calosciSzczepanie to co z moim browarem?
Napisano Ponad rok temu
Mozna pokusic sie o napisanie tego dowcipu w srodowisku internetowym...jednakowoz dowcip ten nie jest wtedy taki smieszny...moze poprosze Pancera...aby dal sie namowic i nagral jakis filmik z opowiedania tego dowcipu...
Takie bajki dla aikidokow..."poczytaj mi mamo"...ach gdyby tak mozna bylo wysluchac opowiesci Pancera z czarnej plyty na gramofonie Bambino...mozna by posluzyc sie kiloma predkosciami odtwarzania i spozywajac kanadyjskie pivko bylby calkiem niezly fun!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
40 rocznica zalozenia NYAikikai
- Ponad rok temu
-
Żeby tylko sekta...
- Ponad rok temu
-
Jak zmienić Aikido by w rok uczyło obrony przed serią... ;)
- Ponad rok temu
-
Trening zaawansowany, lub jego brak.
- Ponad rok temu
-
From Berlin to all of you
- Ponad rok temu
-
mini-pokaz aikido w M1
- Ponad rok temu
-
Zimowy oboz aikido 2004 (borowice)