Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie przejmuj się tym. Na pewno to nie ostatni raz, jak czegoś nie rozumiesz.nic z tego nie rozumiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ten mlodszy stopniem powienien miec mozliwosc robic wszystko tak dobrze jak tylko potrafi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Np. jest trening taekwondo. Jest koleś co trenuje od niedawna. Trener zarządza by się podzielić w pary i sparować i ten młodziak zamiast sparować z takimi młodziakami jak on to prosi trenera by z nim posparował. I wtedy dostaje od trenera ostry wpier... Bo trener każdy sparing traktuje tak samo, sparuje na serio, a nie dostosowuje się do przeciwnika.tak probujac przelozyc to chociazby na taekwondo nie mam zadnego odniesienia... nie potrafie sobie wyobrazic jak ktos cffaniakuje wzgledem mnie albo ja wzgledem kogos...
Napisano Ponad rok temu
nie wyobrazam sobie gdybym mial walczyc tylko z ludzmi do mojego stopnia wlacznie, moze stad widze to troche inaczej... a pretensje keiruje tylko do siebie :wink: czarny czy bialy pas... ciagle pozostaje tylko czlowiekiem 8)"Jeśli starasz się równać do lepszych od siebie, to miej na uwadze, że możesz przegrać tę rywalizację, jeśli lepszy pokaże co potrafi."
Czy to będzie koszykówka czy thai box czy ping pong.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu