Uważasz że Hast powinien zrezygnować z moderatora- wpisz się
Napisano Ponad rok temu
pozdr for all i apeluje o pisanie sensownych postow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja nie lubie Hasta :2gunfire: wqrza mnie, choć musze przyznać ze czasem zamieszcza ciekawe informacje. jednak mimo to powinien zrezygnowac z moda i zacząć więcej trenowac
Gray,
Jak widzisz kogos na moje miejsce to wal
Wiecej trenowac moge, zawsze mozna, niestety mam jeszcze studia i kilka innych ciekawszych rzeczy. :wink:
p.s
Ile wazysz ? Ile trenujesz ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chce zauwazyc, ze na innym forum (zainteresowani wiedza o ktore chodzi) wszystko odbywa sie demokratycznie i sa glosowania na moderatorow.
W koncu to ludzie tworza forum, a nie admin czy moderatorzy.
Wiec nie piszcie ze decyzja nalezy do admina, bo sam admin i kilku moderatorow forum nie stworza jak nie bedzie ludzi, wiec nalezy sie z glosem ludzi liczyc. Jak widac sa glosy za i przeciw Hastowi. Moze jakies glosowanie?
Napisano Ponad rok temu
To nie jest "inne forum". Zasady są jakie są i tyle.Chce zauwazyc, ze na innym forum (zainteresowani wiedza o ktore chodzi) wszystko odbywa sie demokratycznie i sa glosowania na moderatorow.
W koncu to ludzie tworza forum, a nie admin czy moderatorzy.
Wiec nie piszcie ze decyzja nalezy do admina, bo sam admin i kilku moderatorow forum nie stworza jak nie bedzie ludzi, wiec nalezy sie z glosem ludzi liczyc. Jak widac sa glosy za i przeciw Hastowi. Moze jakies glosowanie?
Napisano Ponad rok temu
To nie userzy wybieraja moda na budo.
Hast więcej zrobił dla budo niż kupa innych wcześniejszych modów razem wzięta. To dzięki niemu mamy wywiady z mino, z gracie, kontakty z innymi serwisami, itp itd. Już widzę zapomnieliście akcje jak był tu boruta modem.
Aferę robicie z byle gówna bo tak naprawdę lubicie wojny, np. phc, tylko że żaden z was, żaden nie włożył tyle co hast, więc...
Możecie się z tym zgadzać bądź nie, ja temat uważam za zamknięty i żadnych komentarzy więcej.
Demokratyczny wybór, kurwa koń by się uśmiał, a co to takiego? taki mod co dupę liże wszystkim tak? i jak coś do czego to siedzi cichutko, taka klucha co zadowala wszystkich...nie na budo panowie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiedy beda fotki ze stazu z Macaco?
- Ponad rok temu
-
Gdzie BJJ w Gdańsku?
- Ponad rok temu
-
Test - nie kasować!!!
- Ponad rok temu