Uważasz że Hast powinien zrezygnować z moderatora- wpisz się
Napisano Ponad rok temu
Uważam jednak, że moderator działu w każdej sytuacji powinien wykazać się bezstronnością i jego reakcje powinny odbiegać od osobistych wycieczek i konfilktów z innymi użytkownikami forum.
Uważam też że moderator powinien mieć charyzmę i szacunek uczestników vortalu a nie bawić się w głównego cenzora. :twisted:
Nie chodzi mi aby wyrzucać Hasta z Vortalu ale moim zdaniem honorowo by się zachował gdyby sam ustąpił.
Kto uważa że Hast powinien ustąpić niech się wpisze . . .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piękna idea - jak znajdziesz kogoś takiego, to daj znać. Może go wystawimy na prezydenta :wink:Uważam jednak, że moderator działu w każdej sytuacji powinien wykazać się bezstronnością i jego reakcje powinny odbiegać od osobistych wycieczek i konfilktów z innymi użytkownikami forum.
Wątek faktycznie niepiękny, ale popatrz na to tak. Przez 8 stron Hast dyskutuje z anonimem, który czyni pewne osobiste aluzje, potem nabiera podejrzeń, że rozmówcą jest banita, a dopiero 2 ostanie strony to prywatna kłótnia na publicznym forum - istotnie niepiękna i niepotrzebna.
Napisano Ponad rok temu
Nie widze powodow.
Napisano Ponad rok temu
dziekuje to pisalem ja: jarzabek wiesalaw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Forum to nie demokratyczne badziewie. Jeśli Fiodor będzie miał do Hasta zastrzeżenia, to mu to powie. Jak ktoś ma, to niech to powie Fiodorowi, albo Hastowi prywatnie. A rozpisywanie głupich ankiet, referendów, czy wyborów sobie odpuśćcie. Howgh.
Swieta racja...
Hast jest spoko
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym również przypomnieć, że duża ilość kłótni na tym forum lub innych (np. nie do końca zrozumiała akcja z łamaniem rąk na zawodach innym zawodnikom, bez kitu do tej pory nie wiem o co Ci Hast chodziło) związana często jest z osobą pana H.
Nie mi o tym decydować...
Napisano Ponad rok temu
Nic do Hasta nie mam..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znajdziesz kogos lepszego na te miejsce?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się, tego admina, znaczy tą szowinistyczną świnię powinniśmy dawno wypierdolić z vortalu na zbity pysk, zobaczcie na jego posty, na ta durną mordę na avatarze, do piachu z nim. Vortal przejmujemy i potem zaraz zamykamy. A wiecie że on mi założył blokadę na budo? i kurwa za co? że byłem chamski? pffffto moze teraz ktos wystapi z propozycja usuniecia admina .
Napisano Ponad rok temu
A wiecie że on mi założył blokadę na budo? i kurwa za co? że byłem chamski? pffff
No nie!! Szczyt bezczelności. Zdjąć admina.
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
milego dnia zycze
Napisano Ponad rok temu
a mnie sie wydaje ze co poniektorzy za duzo czasu maja to zamiast klepac dziwne posty to by sobie lepiej jakies cwiczenia porobili np pompki albo laske sobie znalezli....
milego dnia zycze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiedy beda fotki ze stazu z Macaco?
- Ponad rok temu
-
Gdzie BJJ w Gdańsku?
- Ponad rok temu
-
Test - nie kasować!!!