Jak długo "żyje" nóż
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mnie ciekawi ile czasu bawicie się swoimi nowymi zabawkami ja w maju kupiłem - pod wpływem tego forum CRKT M16-12z i już po kilku miesiącach zastąpił go KERSHAW Scalion nie to żeby CRKT się zniszczył poprostu mi się znudził i obecnie leży sobie na półce teraz planuje zakup BOA (ten speed safe ) macie to samo czy tylko ja jestem skrzywiony
Napisano Ponad rok temu
A co do ewolucji to jest normalne, co jakiś czas zmieniasz noże i to jest i musi być normalne. Większość ludzi na tym formum ma po kilka jak nie kilkanaście noży i wcale nie uważa tego za liczbę przesadzoną Wiem po sobie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj cienka jest linia miedzy hobby a fetyszem
Napisano Ponad rok temu
stary, jednak ja uważam że nóż ma wartość jedynie wtedy gdy się go UŻYWA, więc należy często zmieniać mieszkańca kieszeni.
To tak jak z kobietami żadnej nie można zaniedbywać bo się zezłości :twisted:
Pozdrawiam Black Toruń
Napisano Ponad rok temu
Nie uważam, że nowy fascynuje bardziej niż stary, przynajmniej w moim przypadku nóż fascynował mnie coraz bardziej (ten kształt i w ogóle.. 8) ).
Uważam też że każdy nóż ma swoje zastosowania i jego żywotność będzie zależna od tego jakie ma spełniać zadania, a w jaki sposób jest wykożystywany. Uważam że nie ma noży wiecznych i uniwersalnych.
Pozdrawiam nożowników poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
zupelnie sie z tym zgadzam ja im mam ich wiecej tym mam po prostu wiekszy wybor to tak jak z ubraniem zmieniasz je w zaleznosci od pogody nastroju czy sytuacji :wink: a cze to jest normalne ? JASNE ZE TTAAKK :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
zakochany (we wszystkich nozach) kooniu
Napisano Ponad rok temu
..... Jednak z nożami jest jak z muzyką, czasem płyta leży parę miesięcy na półce, po to aby znów została "odkryta" z nowym entuzjazmem i uwielbieniem.
Fajną mamy jadzdę tak wogóle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Moj Benchmade mini AFCK "zyje" w mojej kieszeni juz prawie 10 lat - codziennie!...
Swingline
WoW - faktycznie szmat czasu, wrzuć aktualną fotke jak wygląda po 10 latach eksploatacji - zazwyczaj na forum oglądamy nowe noże.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Neil Blackwood + Benchmade?
- Ponad rok temu
-
prośba o konsultację
- Ponad rok temu
-
Lone Wolf "Tighe Tactical"
- Ponad rok temu