Buaaa chaaaa chaa cha cha

Ale przyznam w tajemnicy, że wybór wydaje się być całkiem rozsądny na oko przynajmniej moje niewprawne 8)
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_KrzysT napisał
A poza tym jesteśmy bardzo sympatyczni oraz (to napiszę, bo taki jeden z froum kf na pewno to przeczyta i potem mnie wyśmieje) niezwykle inteligentni
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_KrzysT napisał
Że przystojni i fotogeniczni, to można zobaczyć po spojrzeniu na stronę
.
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_marcin954 napisał
wracając do tematu, możesz spróbować tradycyjnego jiu-jitsu, w wawie bedzie hakko ryu, daito ryu,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
sorry pomyliłem adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
budo_konrad01 napisał
teraz kolana m dzialaja, choc poskrzypuja z lekka. co nie przeszkadza mi grac 2xtydzien w pilke na hali i jezdzic zima na desce. konkluzja: nie chcialbym trenowac czegos, co maksymalnie obciaza kolana. i jeszcze drugie zastrzezenie medyczne: bez maksymalnej rozwalki miesni karku, bo i z tym miewalem problemy;)moze sprobuj jakos podleczyc stawy
ok, moze to zbyt dramatycznie przedstawilem, ale jeszcze tak zle nie jest. tzn. szukam czegos, co mi kolan nie zmasakruje (vide: padajac w judo zawsze starasz sie ladowac "twarza w dol", czyli na kolanach, bo plecy to game over. wiec te stawy mocno cierpia), ale bez przegiec - jeszcze bez balkonicha pomykam;)
Napisano Ponad rok temu
Pozostawianie telefonu w domu to już jest wielki krok w strone osiągnięcia wewnętrznego spokoju i dystansu do realitypozostaje mi tylko kilka wypraw, aby przyjrzec sie treningom (bez wychodzenia w polowie po waznym telefonie,
Napisano Ponad rok temu
. Kung Fu ćwiczy się w bardzo niskich pozycjach w których nacisk na stawy nieźle daje się we znaki.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu