Wielki Zawód - Sebenza
Napisano Ponad rok temu
A tak na marginesie to mogę się pochwalić, że stałem koło tego bydlaka - koła miał jak w autobusie 8O - 91 cm
Dla zainteresowanych - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kiedyś na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] był filmik z rajdu - nie wiem czy jest nadal, poszukajcie.
Napisano Ponad rok temu
War - oto dowód, że miałeś rację poklon
Piter, Gacman - tak mi się miło czyta o waszym porównywaniu Willisa z Hummerem. A teraz weźcie do reki kalendarz i zobaczcie ile lat dzieli obydwa te pojazdy.
To było nawet zabawne.Jeśli chodzi o OT to Hummer nie jest samochodem osobowym jak np. wymienione Jeep i Pajero
A to jeszcze bardziej. Wjedzdziesz jakimkolwiek seryjnym samochodem terenowym (niekoniecznie Willisem) na murek wysokości 1m ( niekoniecznie zaś pionową ścianę) ze startu zatrzymanego, to już wysyłam do ciebie piękną nagrodę.dla porownania stare willisy armi usa mialy kat ktory niemalze pozwalal na podjazd pod pionowa sciane
A teraz może łaskawie zwróćcie uwagę na to, że Hummer tak różni się od innych samochodów terenowych gdyż został zaprojektowany jako militarny pojazd transportowy. To dlatego Hummer nie jest ani wygodny (chcecie wygodną "terenówkę" to pojeździjcie sobie jakimś SUV-em) ani szybki ( w warunkach bojowych nie zawsze mozna znaleźć autostradę) ani ekonomiczny, ładny, itp. Ma być niezawodny.
W wojskowej wersji Hummera nie znajdziecie także prawie wogóle elektroniki, a to dlatego że w tego rodzaju pojazdach nie jest ona stosowana ( bo nie może).
Mam więc jedną prośbę - piszcie o nożach :?
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K..wa sam jesteś zabawny. Czytaj całość. Chodziło mi o porównywanie konstrukcji. A jak nie chcesz ciągnąć OT to po kiego odpieprzasz post długi jak esey
Sorry, że się troszkę uniosłem.
Napisano Ponad rok temu
Wypiję twoje zdrowie. Psychiczne.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
wszystkie terenówki Mitsubishi mają w nazwie Pajero z wyjątkiem Pickupa!.
Zanim się znów uniesiesz: Mitsubishi Montero, Mitsubishi Endeavor, Mitsubishi Outlander.
Proszę więc ponownie - pisz o nożach.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdrówka życze.
Napisano Ponad rok temu
testowali go u nas w komorze niskich temperatur a ja mialem obok zajecia to byla okazja sie bryknac
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kalkulator ceny noża
- Ponad rok temu
-
Busse i Swamp Rat = EDC (survivalowe
- Ponad rok temu
-
Swamp Rat Bog Dog D2 - Utililty + toporek Paul's Ratchet
- Ponad rok temu