Chcialbym sie dowiedzieć czy znacie jakąś sekcję Taekwondo w Bydgoszczy ? Wiem że są takie - ale nie byłem w żadnej... nie znam TKD i nie będe w stanie ocenić czy zajęcia są prowadzone dobrze czy prostacko... i tutaj potrzebuje Waszej pomocy.Chodzi mi o sekcję gdzie się czegoś autentycznie nauczę.Pozdrowki dla wszystkich fajterów  :wink:
  Chcialbym sie dowiedzieć czy znacie jakąś sekcję Taekwondo w Bydgoszczy ? Wiem że są takie - ale nie byłem w żadnej... nie znam TKD i nie będe w stanie ocenić czy zajęcia są prowadzone dobrze czy prostacko... i tutaj potrzebuje Waszej pomocy.Chodzi mi o sekcję gdzie się czegoś autentycznie nauczę.Pozdrowki dla wszystkich fajterów  :wink:

Sekcja Taekwondo w Bydgoszczy...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Na Łuczniczce,
Klub Karor (jeden z najlepszych w Polsce)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(osobiście polecam
 )
 )Trzeciego nie pamiętam. Te dwa są na pewno wtf.
Napisano Ponad rok temu
 Sekcję WTF w Bydgoszczy prowadzi również Dariusz Ćwikliński, ale gdzie - nie mam pojęcia, nie mają też strony w necie. O namiary do klubów można dowiedzieć sie w Polskim Związku Taekwondo WTF - tel. 061 866 34 10.
  Sekcję WTF w Bydgoszczy prowadzi również Dariusz Ćwikliński, ale gdzie - nie mam pojęcia, nie mają też strony w necie. O namiary do klubów można dowiedzieć sie w Polskim Związku Taekwondo WTF - tel. 061 866 34 10.Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 )
  )

Napisano Ponad rok temu
 i jeszcze tylko zapytam czy ktos slyszal o TKD na Polonii  :?   ponoć odchodzą tam niezłe jaja podczas treningów - tak mi przynajmniej jeden ze znajomków mówił... Pozdrowki.
   i jeszcze tylko zapytam czy ktos slyszal o TKD na Polonii  :?   ponoć odchodzą tam niezłe jaja podczas treningów - tak mi przynajmniej jeden ze znajomków mówił... Pozdrowki.

Napisano Ponad rok temu
Niezłe jaja mogą być po treningu, np. jak na imprezie świętujemy egzaminy.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 ale chodzi o to, że w porównaniu z innymi klubami z okręgu, są jakieś większe osiągnięcia. Xr1 interesuje Bydgoszcz, a nie Poznań chociażby.  Wydaje taką opinie, bo trenowałem troszeczkę na łuczniczce, i mam malutkie porównanie.
  ale chodzi o to, że w porównaniu z innymi klubami z okręgu, są jakieś większe osiągnięcia. Xr1 interesuje Bydgoszcz, a nie Poznań chociażby.  Wydaje taką opinie, bo trenowałem troszeczkę na łuczniczce, i mam malutkie porównanie.

Napisano Ponad rok temu
 - chodzi tez o to, żeby ludzie przychodzący do klubu nie spodziewali się Bóg wie czego, np. tego, że będą ćwiczyć z mistrzami Polski...
  - chodzi tez o to, żeby ludzie przychodzący do klubu nie spodziewali się Bóg wie czego, np. tego, że będą ćwiczyć z mistrzami Polski...A sądząc po wynikach, Karor na swoim terenie dobrą robotę robi...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
chodzi tez o to, żeby ludzie przychodzący do klubu nie spodziewali się Bóg wie czego, np. tego, że będą ćwiczyć z mistrzami Polski...
A sądząc po wynikach, Karor na swoim terenie dobrą robotę robi...
Pozdrówka
Gizmo
Właśnie ludzie !! Nie myślcie sobie Bóg wie czego
 Wiedzcie natomiast, że :
  Wiedzcie natomiast, że :- cenowo najtaniej w Bydgoszczy,
- Dobry klimat,
-Sekcja typowo nastawiona na dzieci

:( (jest tylko jedna grupa starsza- nasza
:( (jest tylko jedna grupa starsza- nasza  )
  )Dobra kończę te rozwodzenia, bo mnie ktoś zbanuje za kryptoreklamę

Napisano Ponad rok temu
 co do jaj na treningu - Thanes bynajmniej nie chodzilo o dobra zabawe tylko o lipny trening - np rozgrzewka polegajaca na 15 minutowym rozgrzewaniu stawu skokowego z fajka w zebach, zle i pokazywane techniki i to w sposob dosc dewastacyjny - oczywiscie to niepotwierdzone bo tego nie widzialem... aczkolwiek nie w takie miejsce chcialbym trafic
   co do jaj na treningu - Thanes bynajmniej nie chodzilo o dobra zabawe tylko o lipny trening - np rozgrzewka polegajaca na 15 minutowym rozgrzewaniu stawu skokowego z fajka w zebach, zle i pokazywane techniki i to w sposob dosc dewastacyjny - oczywiscie to niepotwierdzone bo tego nie widzialem... aczkolwiek nie w takie miejsce chcialbym trafic  .Troche mnie martwi ze sekcja nastawiona na dzieciaki... ta starsza grupa to mniej wiecej jaki wiek ?
 .Troche mnie martwi ze sekcja nastawiona na dzieciaki... ta starsza grupa to mniej wiecej jaki wiek ?  Pozdro!
   Pozdro!

Napisano Ponad rok temu
 ).
  ).a tak btw. wiem o co ci chodziło z tymi jajami

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 TKD mnie interesuje głównie ze względu na kopnięcia - są naprawde fajne i może dobrze wyćwiczone będą również skuteczne.W tym roku jeszcze się nie wezmę za TKD - najwcześniej od maja 2004
   TKD mnie interesuje głównie ze względu na kopnięcia - są naprawde fajne i może dobrze wyćwiczone będą również skuteczne.W tym roku jeszcze się nie wezmę za TKD - najwcześniej od maja 2004   wiec troche czasu mam hehe.Jeśli zaś chodzi o techniki ręczne to praktycznie w ogóle mnie nie interesują te z TKD - nie znam ich to fakt.. ale słyszałem ze są mało skuteczne a poza tym wiadomo że jeśli chodzi o ręce to króluje np BJJ, Wing Chun  itp
   wiec troche czasu mam hehe.Jeśli zaś chodzi o techniki ręczne to praktycznie w ogóle mnie nie interesują te z TKD - nie znam ich to fakt.. ale słyszałem ze są mało skuteczne a poza tym wiadomo że jeśli chodzi o ręce to króluje np BJJ, Wing Chun  itp  .Chętnie dowidziałbym się czegoś więcej nt. tych jaj bo słyszałem to bardzo oględnie - więc jak nie masz nic przeciwko to wyslij mi na priv wiadomosc albo w poscie powiedz
  .Chętnie dowidziałbym się czegoś więcej nt. tych jaj bo słyszałem to bardzo oględnie - więc jak nie masz nic przeciwko to wyslij mi na priv wiadomosc albo w poscie powiedz  pozdro
  pozdro

Napisano Ponad rok temu
 )
  )

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Chyba Pucharu Wesołka...
  Chyba Pucharu Wesołka...  Bo jeśli uważasz, że Twój klub jest drugi w Polsce w ogólnych rankingach, to albo ktoś Ci czegoś nie dopowiedział, albo masz jakiś dziwny ranking
   Bo jeśli uważasz, że Twój klub jest drugi w Polsce w ogólnych rankingach, to albo ktoś Ci czegoś nie dopowiedział, albo masz jakiś dziwny ranking  Proponuję sprawdzić klasyfikację sportu dzieci i młodzieży za bieżący rok, albo jeszcze lepiej - przelicz sam, ile macie w klubie mistrzów Polski w poszczególnych kategoriach wiekowych i to już powinno dać Ci jakiś pogląd.
  Proponuję sprawdzić klasyfikację sportu dzieci i młodzieży za bieżący rok, albo jeszcze lepiej - przelicz sam, ile macie w klubie mistrzów Polski w poszczególnych kategoriach wiekowych i to już powinno dać Ci jakiś pogląd.Ludzie, skromności trochę. Trenujcie co chcecie i gdzie chcecie, ale na sny o potędze jest zdecydowanie za wcześnie.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 Nie no, muszę się zgodzić z Gizmo
  Nie no, muszę się zgodzić z Gizmo  , on mówi prawdę.
 , on mówi prawdę.

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Mistrzostwa Wybrzeża 2 Mistrzostwa Wybrzeża 2- Ponad rok temu 
- 
			 Zawody w Warszawie Zawody w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 Turniej eliminacyjny do olimpiady Ateny 2004 Turniej eliminacyjny do olimpiady Ateny 2004- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy.......... Nowy..........- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie do Gizmo lub innych danów :P Pytanie do Gizmo lub innych danów :P- Ponad rok temu 
- 
			 Konserwacja Konserwacja- Ponad rok temu 
- 
			 "Skutecznosc" Taekwondo "Skutecznosc" Taekwondo- Ponad rok temu 
- 
			 tkd w Sosnowcu? tkd w Sosnowcu?- Ponad rok temu 
- 
			 Czarny pas -symbolika Czarny pas -symbolika- Ponad rok temu 
- 
			 Egzaminy Egzaminy- Ponad rok temu