Skocz do zawartości

Zdjęcie

brawo Aga!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

budo_sandokan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 309 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: brawo Aga!!!
Ale skoro ewidentnie niedoszkolona i robiaca podstawowe bledy techniczne zawodniczka, jak Pani Agnieszka Rylik, znajduje sie w czolowce swojej kategorii wagowej, to co sadzic o dyscyplinie jaka uprawia?

Czy fakt zorganizowania walki o tytul swiatowy, z udzialem pani Guzowskiej, w zasadzie "na doczepke" do ambitnego programu "Bar", nie sytuuje przypadkiem tego sportu w poblizu zapasow dam w kisielu czy podobnych rozrywek?

Ja nie mam podobnych watpliwosci co do kobiecych zapasow, judo, bjj i podobnych dyscyplin, ktore powazam - tym niemniej nie jestem za zakazem damskiego boksu, pomimo ze mnie "nie zachwyca".

Jesli ktos czerpie z jego ogladania przyjemnosc (w jej nature nie wnikam :wink: ) lub lubi go uprawiac, to jego sprawa, zyjemy w wolnym kraju
  • 0

budo_rybak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4174 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale skoro ewidentnie niedoszkolona i robiaca podstawowe bledy techniczne zawodniczka, jak Pani Agnieszka Rylik, znajduje sie w czolowce swojej kategorii wagowej, to co sadzic o dyscyplinie jaka uprawia?

qrcze, Sandokan, wez mnie nie zalamuj... Dołączona grafika

Saleta byl mistrzem Europy w MESKIM, tym ponoc PRAWDZIWYM boksie.
Ottke jest nadal mistrzem swiata.
tak samo, jak Beyer. slyszales o takim gosciu?

ze kilku kolejnych, ktorzy az mi sie wpychaja na klawiature, nie bede wymienial, zeby nie odbiegac od glownego tematu dyskusji.

co w takim razie sadzic o dyscyplinie, ktora uprawiaja? he? Dołączona grafika
  • 0

budo_sandokan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 309 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Saleta byl mistrzem Europy w MESKIM, tym ponoc PRAWDZIWYM boksie.
Ottke jest nadal mistrzem swiata.
tak samo, jak Beyer. slyszales o takim gosciu?

Saleta nie byl nigdy w czolowce swiatowej, lecz co najwyzej w czolowce europejskiej malo znaczacej federacji. Nie pozwala to sadzic dobrze o tej federacji - tu zgoda.

Sven Ottke niedoszkolony i robiacy podstawowe bledy? Nie sadze... Slaby - pewnie tak, ale niedoszkolony?

O Beyerze nie slyszalem...

Co ja poradze, ze mnie damski boks nie zachwyca :D
  • 0

budo_rybak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4174 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Saleta nie byl nigdy w czolowce swiatowej, lecz co najwyzej w czolowce europejskiej malo znaczacej federacji. Nie pozwala to sadzic dobrze o tej federacji - tu zgoda.

o-o-o...
idziesz chyba w dobrym kierunku ;)

a Layle widziales kiedys?
i co powiesz?

Sven Ottke niedoszkolony i robiacy podstawowe bledy? Nie sadze... Slaby - pewnie tak, ale niedoszkolony?

a czy ja pisze, ze niedoszkolony? Dołączona grafika

chociaz swoja droga, to kiedy wreszcie przestanie spier.... po ringu i probuje uderzyc, to smiesznie to wyglada.

ale mniejsza z tym - jest mistrzem i to nie w jakiejs tam organizacji "ja, wujek i szwagier", tylko w WBA i IBF 8O

O Beyerze nie slyszalem...

on jest "mistrzem" w tej samej wadze, tylko w .... WBC.
wiec niby tez powinien byc "ktos" :?

Co ja poradze, ze mnie damski boks nie zachwyca :D

od "nie zachwyca" do takich wnioskow jakie postawiles poprzednio, to chyba jednak jeszcze jest kawalek drogi, co? ;)
  • 0

budo_john echevarria
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 482 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No i jeszcze przykład Boba Sappa. :wink:
  • 0

budo_rybak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4174 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to on tez jest bokserem?
  • 0

budo_john echevarria
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 482 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie, ale też odnosi sukcesy mimo nienajlepszej techniki.
  • 0

budo_rybak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4174 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jaaa...

no jasne :?
  • 0

budo_john echevarria
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 482 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przepraszam, przyznaję, że po prostu zapomniałem, że to forum BOKS, MUAI THAI, KICKBOXING. :wink:
  • 0

budo_.:pitman:.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie, ale też odnosi sukcesy mimo nienajlepszej techniki.

sapp wogole nie ma techniki...mam mase i generalnie w wielu przypadkach to wystarcza...co do walki Rylik...byla niezla, oczywiscie kazdy kto nie lubi damskiego boksu zawsze znajdzie tysiac powodow ze byla zla a kobiety nie nadaja sie do boksu ale to juz tylko problem tych ludzi...
  • 0

budo_czaders
  • Użytkownik
  • Pip
  • 42 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czytam wasze wypowiedzi i podziwiam z jaką szczeroscią piszecie o mistrzyni . Mi osobiście podobała się walka z Goranową. Agnieszka sama mówiła przed , ze nie chce od razu nokautować. Ta walka była bardzo jej potrzebna po tak długiej przerwie. Teraz Aga ostro trenuje bo przygotowuje się do ponownej walki z Byrd, która odbedzie się prawdopodobnie na wyspach brytyjskich. Agniecha nie jest jeszcze taka stara pomimo 29 lat! Jeszcze trochę pomiesza w boksie. Zobaczycie!
  • 0

budo_german
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zycze jej aby wygrala fakt jest jednak faktem ze pozom techniczny jaki obecnie prezentuje nie daje jej najmniejszych szans. Ona wyglada na wypalona brak jej chyba koncentaracji moze dlatego ze robi sie z nij gwiazde medialna tj. telewizja prasa itp. Taki szum wokol treningu jeszcze nikomu nie pomogl. Wiec chyba pasowaloby zeby sie zdecydowac gwiazda sportu czy telewizji ?
  • 0

budo_kubuś puchatek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4530 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jej problem polega na tym, ze gwiazda sportu juz nie jest, tylko o tym jeszcze wiele osob nie wie, a gwiazda TV nigdy nie bedzie, ("technika" dziennikarska jeszcze gorsza niz w boksie). Ale tymczasem zyje jakby byla jedna i druga. Ale nie ona jedna i nie ostatnia. Tak to bywa. Tym mocniejsze bedzie ladowanie.
K_P
  • 0

budo_czaders
  • Użytkownik
  • Pip
  • 42 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jej problem polega na tym, ze gwiazda sportu juz nie jest, tylko o tym jeszcze wiele osob nie wie, a gwiazda TV nigdy nie bedzie, ("technika" dziennikarska jeszcze gorsza niz w boksie). Ale tymczasem zyje jakby byla jedna i druga. Ale nie ona jedna i nie ostatnia. Tak to bywa. Tym mocniejsze bedzie ladowanie.
K_P

No właśnie! Dlatego sama musi sie przekonać ile jest jeszcze warta i powalczyć z kimś znacznym. Jeśli w przyszłości wygra z Byrd to będzie miała szanse wzlecieć, jeżeli polegnie to lądowanie bedzie na "awaryjnym".
Swoją drogą, Aga kiedyś nawet nieźle kopała.Szkoda, że zmieniła fach.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025