CFO II
Napisano Ponad rok temu
Patrzac na smuklosc ostrza i wyobrazajac sobie z jaka latwoscia wchodzi w cialo nie widze potrzeby stosowania w nim gardy. Przeciez nikt nie zaprojektowal tego noza do przebijania debowych beczek z piwem. Juz predzej do przebijania miesnia piwnego
Gratuluje, John_y, wspanialego noza. Sam chetnie bym go poogladal, pomacal, pozachwycal sie i ... schowal do szafki. Noszenie go byloby dla mnie zbyt krepujace (co by ludzie pomysleli!?!).
Napisano Ponad rok temu
Gorzej jak noż trafi w żebro (słyszeliście kiedyś dzwięk noża ocierającego się o kość - czysta poezja :twisted: )@Gilotyna:
Patrzac na smuklosc ostrza i wyobrazajac sobie z jaka latwoscia wchodzi w cialo nie widze potrzeby stosowania w nim gardy. Przeciez nikt nie zaprojektowal tego noza do przebijania debowych beczek z piwem. Juz predzej do przebijania miesnia piwnego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to pierwszy niebrzydki OTF microtecha jaki widziałem (no może makora z płaszczką też nie była najbrzydsza...), a do tego pierszy ŁADNY OTF MT jaki widziałem, chyba nawet pierwszy zajebiście ładny
No jak dla mnie sa jeszcze dwa ładne OTF'y MT, oczywiscie jest to UT6 z ostrzem w wersji two tone black (jest w mojej kolekcji ) oraz dla mnie NUMER JEDEN MT OTF - NEMESIS (ktorego jeszcze nie mam )
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi o zdjecia to napewno cos popstrykam, ale narazie jestem "totalnie nieczasowy"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noże z Czech ?
- Ponad rok temu
-
kąt...
- Ponad rok temu
-
CUDA E.D.C. vs BENCHMADE PARDUE 350
- Ponad rok temu