Temat o niezginalnej ręce przypomniał mi pewnego osobnika, który pojawił się kilkakrotnie na zajęciach w Warszawie. Były to czasy wybitnie prehistoryczne, bo aikido działało przy Klubie Sztuk Wschodu na UW.... :wink:  
Facet nazywał się (jak pamietam :?  ) Jan Kowalski i zajęcia jego polegały raczej na wykonywaniu ćwiczeń  i testów na KI. Pan charakteryzował się wybitną ilością tatuaży na ciele i to raczej nie wykonywanych ku upiększeniu czy oryginalności, ale raczej pokazujących ciężką drogę życiową. 
Może ktoś wie co się dzieje z tym człowiekim, który  potrafił zrobić niezłe wrażenie swoim podejściem i zajęciami.......
Pancer (wspominający)

Ktoś wie, zna i pamięta?
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: Ktoś wie, zna i pamięta?

Teraz nie wiem od kilku lat co się z Jankiem dzieje, ale ostatnio spotkałem sie z nim bodajże w Kielcach na spotkaniu buddyjskim.
Facet co prawda bardzo samodzielny w myśleniu :-) ale wiem,że zajmuje się sztuką, coś pisał i malował.
Tyle pamiętam, ale jakby ktoś wiedział coś więcej to też chętnie się dowiem.
D.

Facet co prawda bardzo samodzielny w myśleniu :-) ale wiem,że zajmuje się sztuką, coś pisał i malował.
Tyle pamiętam, ale jakby ktoś wiedział coś więcej to też chętnie się dowiem.
D.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił.. broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..- Ponad rok temu 
- 
			 Tai chi W Berlinie Tai chi W Berlinie- Ponad rok temu 
- 
			 FAQ Aikido FAQ Aikido- Ponad rok temu 
- 
			 Początki Początki- Ponad rok temu 
- 
			 co Wy, *****, wiecie o aikido... ;) co Wy, *****, wiecie o aikido... ;)- Ponad rok temu 
- 
			 seria i jak się przed nią obronić seria i jak się przed nią obronić- Ponad rok temu 
- 
			 Wysoki upadek na twardej powierzchni Wysoki upadek na twardej powierzchni- Ponad rok temu 
- 
			 Uczciwa konkurencja (?) czyli bosman Wiesław powraca :) Uczciwa konkurencja (?) czyli bosman Wiesław powraca :)- Ponad rok temu 
- 
			 Zwycięstwa O-sensei. Zwycięstwa O-sensei.- Ponad rok temu 
- 
			 Iwama Ryu oficjalne wiadomości Iwama Ryu oficjalne wiadomości- Ponad rok temu