broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..
Napisano Ponad rok temu
Z góry dziękuję.
P.S.
Teraz tego posta nie mogą wyrzucić bo nienaruszł żadnych zasad... chyba że z czystej złośliwości....
Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze ze wysylasz mi obrazliwe maile i nic nie zrozumiales. Ale jestem dzis w dobrym humorze, wiec powtarzam jeszcze raz. Poszukaj sobie googlem co to znaczy Netykieta.
To jest prywatne forum i masz sie podporzadkowac jego regulom. Jak ci sie nie podoba, nikt cie tu nie trzyma. Idz sobie spamowac gdzie indziej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym kolega ma ślicznego avatarka z kenshinem :wink:
Po co się kłócić? Nie można tego normalnie załatwić?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
P.S.
A co do avatarka to dziekuje mi też sie podoba
Napisano Ponad rok temu
A nawet ofiarnie zrobilem to za niego.. Poszukaj sobie googlem co to znaczy Netykieta.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mko_san : to dla ciebie :wink:
Napisano Ponad rok temu
"Jeśli wysyłasz zapytanie na kilka grup (co samo w sobie najczęściej nie jest naganne, aczkolwiek nie polecane) dopilnuj, aby list miał ustawione pole Followup-To tylko na jedną z nich. Unikniesz w ten sposób kilku osobnych dyskusji na ten sam temat."
Więc:
a) na tym forum nie widzłem możliwości ustawiania gdzie mają się znajdować follow-upy
Na oby dwóch forum-ach na których umieściłem te posty mogą być osoby zainteresowane
c)nie ma nic złego w 2ch dyskusjach na ten sam temat.... Można się tylko więcej dowiedzieć
Poza tym, Niedziel, wydaje mi sie że temat tego forum jest inny! nie przyszedłem tu dyskutować o netykiecie tylko o kenjutsu! Ken - miecz, Jutsu - sztuka, szyli sztuka walki mieczem, japońska szermierka!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Ja tam nie wiem czy Szczepan fajny czy nie bo go nie znam, wiem że mi posta wywalił i wysłał maila że powinienem go za to wielbić i po nóżkach całować, bo mnie łaskawie z formum nie wyrzucił - każdym by miotnęło na coś takiego. Ale nie przyszedłem to żeby dyskutować na temat fajności Szczepana, tylko chodzi mi o NAUKĘ KENJUTSU lub czegoś W TYM STYLU we wrocku. Więc jescze raz apeluje - jeżeli jest ktoś kto coś słyszał, albo coś umie i ma ambitne plany założenia takowej grupy niech czym prędzej o tym napisze.
P.S.
A co do avatarka to dziekuje mi też sie podoba
Skoro Szczepan wywalił twojego posta to musiał być jakiś powód. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardziej po japoński brzmiało by Jushi ale wystraczy Jusi :wink:sorry ze przekręcenie nicka Jusi, ale to wypaczenie związane z nauką japońskiego
Napisano Ponad rok temu
w szczegolnosci polecam "Informacje o podstawowych zasadach panujących na Vortalu Budo"
a tam punkt "2. Zakaz umieszczania tego samego postu na kilku Forach. (nie dotyczy ogłoszen globalnych)"
co do poszukiwan to :
zawsze zyczliwa
Marta
Napisano Ponad rok temu
poklonmko_san sadze, ze przed zalogowaniem sie na naszym forum powinienes byl przeczytac regulamin, ktory znajduje sie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
w szczegolnosci polecam "Informacje o podstawowych zasadach panujących na Vortalu Budo"
a tam punkt "2. Zakaz umieszczania tego samego postu na kilku Forach. (nie dotyczy ogłoszen globalnych)"
co do poszukiwan to :
zawsze zyczliwa
Marta
Napisano Ponad rok temu
Jusi - po prostu rozdzelilem koncowke twojego imiownia samogloska... ale jusui brzmi ladniej niz jushi
Slaszysz - dzieki za info nast. razem napewno tak zrobie. niestety nadal na pw nie moge odpowiadac
Napisano Ponad rok temu
Marta - czy sugerujesz, ze o tym gdzie mozna sie we wrocku uczyc znajde na googlu? wiec musze ci powiedziec ze szualem na googlu, i to nie raz! jezeli znalazlas cos ciekawego to sie podziel, a nie jakies obrazki wklejaj. Po wtóre powtórze jeszcze raz, bo wiedze że do ludzi nie dociera -bardzo bym chciał żeby to forum bylo poswiecone kenjutsu i jego nauce we wroclawiu a nie regulaminowi vortalu albo Szczepanowi. Dziekuje.
Jusi - po prostu rozdzelilem koncowke twojego imiownia samogloska... ale jusui brzmi ladniej niz jushi
Slaszysz - dzieki za info nast. razem napewno tak zrobie. niestety nadal na pw nie moge odpowiadac
No skoro brzmi ładniej :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o zadnym dojo/sekcji ken-jutsu(ken-jitsu) nie ma na necie slowa...
najwyzej mozesz jedzic do Krakowa
ew.mozesz poszukac jeszcze iaido
prosze bardzo
(tylko zaluz juz sobie na leb kubelek)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tai chi W Berlinie
- Ponad rok temu
-
FAQ Aikido
- Ponad rok temu
-
Początki
- Ponad rok temu
-
co Wy, *****, wiecie o aikido... ;)
- Ponad rok temu
-
seria i jak się przed nią obronić
- Ponad rok temu
-
Wysoki upadek na twardej powierzchni
- Ponad rok temu
-
Uczciwa konkurencja (?) czyli bosman Wiesław powraca :)
- Ponad rok temu
-
Zwycięstwa O-sensei.
- Ponad rok temu
-
Iwama Ryu oficjalne wiadomości
- Ponad rok temu
-
Niezginalna reka!!!!!!!!
- Ponad rok temu