Skocz do zawartości

Zdjęcie

broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
54 odpowiedzi w tym temacie

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..
no nic, tak to już jest - jak człowiekowi przyjdze prosic o pomoc, to go wyrzucają na zbity pysk... chodzi o ćwiczenie kenjutsu we wrocławiu... jeżeli ktoś coś wie, to to niech się podzieli informacjami [więcej sczegułów na poscie "http://budo.net.pl/forum/viewtopic.php?t=15568"]
Z góry dziękuję.
P.S.
Teraz tego posta nie mogą wyrzucić bo nienaruszł żadnych zasad... chyba że z czystej złośliwości....
Michał
  • 0

budo_aiki
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3625 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..
zwroc sie do Mr.Smaila.. od jakiegos czasu mnie olewa.. ale adepta pewnie przyjmie..
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nawet Ci Aiki na pm nie moge odpowiedzieć, po takowych wysyłać mi nie wolno... co prawda jakiś czas temu zwróciem się do admin. o zmiane statusu ale odpowiedzi nie otrzymałem... może ponownie takowe wyśle... a co do Mr.Smaila to jak się do niego odnośić / co konkretnie powiedzieć? [to powinno być wysłane jako pw, ale nie moja wina że nie moge ich wysyłac.... :? ]
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hmmm, no tak.... pm = pw oczywiscie :P [private message = prywatna wiadomość]
  • 0

budo_szczepan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 8153 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Moderator Szczepan ci wyslal zyczliwe wyjasnienie mailem. ze zamieszczanie tego samego postu na kilku forach to jest cross-posting i jest zabronione. Jako ze jestes poczatkujacy na forum to nie wystapilem o blokade nicka. Mimo to wypadalo by napisac slowo : "przepraszam".
Widze ze wysylasz mi obrazliwe maile i nic nie zrozumiales. Ale jestem dzis w dobrym humorze, wiec powtarzam jeszcze raz. Poszukaj sobie googlem co to znaczy Netykieta.

To jest prywatne forum i masz sie podporzadkowac jego regulom. Jak ci sie nie podoba, nikt cie tu nie trzyma. Idz sobie spamowac gdzie indziej.
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Teraz jak nam moderator Szczepan tak miło i serdecznie wszystko objaśnił, może ktoś ma coś na temat do dorzucenia?
  • 0

budo_jusi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1499 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja chciałam tylko powiedzieć,że Szczepan jest bardzo fajny :wink:
Poza tym kolega ma ślicznego avatarka z kenshinem :wink:
Po co się kłócić? Nie można tego normalnie załatwić? :)
Pozdrawiam
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja tam nie wiem czy Szczepan fajny czy nie bo go nie znam, wiem że mi posta wywalił i wysłał maila że powinienem go za to wielbić i po nóżkach całować, bo mnie łaskawie z formum nie wyrzucił - każdym by miotnęło na coś takiego. Ale nie przyszedłem to żeby dyskutować na temat fajności Szczepana, tylko chodzi mi o NAUKĘ KENJUTSU lub czegoś W TYM STYLU we wrocku. Więc jescze raz apeluje - jeżeli jest ktoś kto coś słyszał, albo coś umie i ma ambitne plany założenia takowej grupy niech czym prędzej o tym napisze. :)
P.S.
A co do avatarka to dziekuje :) mi też sie podoba :D
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

. Poszukaj sobie googlem co to znaczy Netykieta.

A nawet ofiarnie zrobilem to za niego.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

mko_san : to dla ciebie :wink:
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Masz tu cytat z tego co wysłałeś:

"Jeśli wysyłasz zapytanie na kilka grup (co samo w sobie najczęściej nie jest naganne, aczkolwiek nie polecane) dopilnuj, aby list miał ustawione pole Followup-To tylko na jedną z nich. Unikniesz w ten sposób kilku osobnych dyskusji na ten sam temat."

Więc:
a) na tym forum nie widzłem możliwości ustawiania gdzie mają się znajdować follow-upy
B) Na oby dwóch forum-ach na których umieściłem te posty mogą być osoby zainteresowane
c)nie ma nic złego w 2ch dyskusjach na ten sam temat.... Można się tylko więcej dowiedzieć

Poza tym, Niedziel, wydaje mi sie że temat tego forum jest inny! nie przyszedłem tu dyskutować o netykiecie tylko o kenjutsu! Ken - miecz, Jutsu - sztuka, szyli sztuka walki mieczem, japońska szermierka!!!!!!
  • 0

budo_jusi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1499 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja tam nie wiem czy Szczepan fajny czy nie bo go nie znam, wiem że mi posta wywalił i wysłał maila że powinienem go za to wielbić i po nóżkach całować, bo mnie łaskawie z formum nie wyrzucił - każdym by miotnęło na coś takiego. Ale nie przyszedłem to żeby dyskutować na temat fajności Szczepana, tylko chodzi mi o NAUKĘ KENJUTSU lub czegoś W TYM STYLU we wrocku. Więc jescze raz apeluje - jeżeli jest ktoś kto coś słyszał, albo coś umie i ma ambitne plany założenia takowej grupy niech czym prędzej o tym napisze. :)
P.S.
A co do avatarka to dziekuje :) mi też sie podoba :D

Skoro Szczepan wywalił twojego posta to musiał być jakiś powód. :wink:
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

powód był taki że post był umiesczony na 2ch forum-ach na raz, ale tu ten post miał dodany komentarz, że jest to 2gie miejsce gdzie tego posta zamiesciłem. Jusui - możesz ten post oglądnąć tu: "http://budo.net.pl/forum/viewtopic.php?t=15568"
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

sorry ze przekręcenie nicka Jusi, ale to wypaczenie związane z nauką japońskiego
  • 0

budo_jusi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1499 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

sorry ze przekręcenie nicka Jusi, ale to wypaczenie związane z nauką japońskiego

Bardziej po japoński brzmiało by Jushi ale wystraczy Jusi :wink:
  • 0

budo_marta-ika
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 501 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mko_san sadze, ze przed zalogowaniem sie na naszym forum powinienes byl przeczytac regulamin, ktory znajduje sie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
w szczegolnosci polecam "Informacje o podstawowych zasadach panujących na Vortalu Budo"
a tam punkt "2. Zakaz umieszczania tego samego postu na kilku Forach. (nie dotyczy ogłoszen globalnych)"
co do poszukiwan to :
Dołączona grafika

zawsze zyczliwa
Marta
  • 0

budo_jusi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1499 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mko_san sadze, ze przed zalogowaniem sie na naszym forum powinienes byl przeczytac regulamin, ktory znajduje sie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
w szczegolnosci polecam "Informacje o podstawowych zasadach panujących na Vortalu Budo"
a tam punkt "2. Zakaz umieszczania tego samego postu na kilku Forach. (nie dotyczy ogłoszen globalnych)"
co do poszukiwan to :
Dołączona grafika

zawsze zyczliwa
Marta

poklon
  • 0

budo_mko_san
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Marta - czy sugerujesz, ze o tym gdzie mozna sie we wrocku uczyc znajde na googlu? wiec musze ci powiedziec ze szualem na googlu, i to nie raz! jezeli znalazlas cos ciekawego to sie podziel, a nie jakies obrazki wklejaj. Po wtóre powtórze jeszcze raz, bo wiedze że do ludzi nie dociera -bardzo bym chciał żeby to forum bylo poswiecone kenjutsu i jego nauce we wroclawiu a nie regulaminowi vortalu albo Szczepanowi. Dziekuje.

Jusi - po prostu rozdzelilem koncowke twojego imiownia samogloska... ale jusui brzmi ladniej niz jushi :)

Slaszysz - dzieki za info nast. razem napewno tak zrobie. niestety nadal na pw nie moge odpowiadac
  • 0

budo_jusi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1499 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Marta - czy sugerujesz, ze o tym gdzie mozna sie we wrocku uczyc znajde na googlu? wiec musze ci powiedziec ze szualem na googlu, i to nie raz! jezeli znalazlas cos ciekawego to sie podziel, a nie jakies obrazki wklejaj. Po wtóre powtórze jeszcze raz, bo wiedze że do ludzi nie dociera -bardzo bym chciał żeby to forum bylo poswiecone kenjutsu i jego nauce we wroclawiu a nie regulaminowi vortalu albo Szczepanowi. Dziekuje.

Jusi - po prostu rozdzelilem koncowke twojego imiownia samogloska... ale jusui brzmi ladniej niz jushi :)

Slaszysz - dzieki za info nast. razem napewno tak zrobie. niestety nadal na pw nie moge odpowiadac

No skoro brzmi ładniej :oops: :wink:
  • 0

budo_slaszysz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3313 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mko_san, przestań pisać niepotrzebne posty, tylko najpierw przeczytaj co ci ludzie mówią i stosuj się do zasad, które tu panują. Tylko nie pytaj czemu nie możesz wysyłać prywatnych wiadomości, bo spadnie tu bomba atomowa. :twisted:
  • 0

budo_marta-ika
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 501 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jezeli szukales to powinienes znalesc kendo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
o zadnym dojo/sekcji ken-jutsu(ken-jitsu) nie ma na necie slowa...
najwyzej mozesz jedzic do Krakowa ;)
ew.mozesz poszukac jeszcze iaido

prosze bardzo
(tylko zaluz juz sobie na leb kubelek)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024