broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..
Napisano Ponad rok temu
na zaproszenie czekam, a ty milczysz :-)
Napisano Ponad rok temu
na zaproszenie czekam, a ty milczysz :-)
Napisano Ponad rok temu
Khem.. nei wiedzialem, ze to milczenie oczekujące.. sorry poprawie się. aha.. bez Pasqudy nie wpuszcze :-))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak aj moge zrezygnowac skoro mam tam niewyobrazalny szmal zarobic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak aj moge zrezygnowac skoro mam tam niewyobrazalny szmal zarobic
uhumm.. 3EU od łba za lekcje.. qpa :-))
Napisano Ponad rok temu
Mko_san chcial jak najlepiej, ale wyszla z tego jedna wielka klutnia. Nam, skromnym wroclawiamon chodzi tylko o to, zeby WRESZCZIE ruszylo jakies dojo kenjutsu w naszym miescie i tak naprawde reszta to tylko tlo. Mysle, ze dyskusja zeszla na zle tory, bo zamiast rozmawiac o meritum, wiele osob dalo poniesc sie emocjom (mko_san ty tez). Bycmoze moderator Szczepan potraktowal go niewlasciwie i nieuprzejmie i dlatego powstal konflikt? Czasami wyciagamy zle wnioski lub nie doczytujemy wypowiedzi innych, wiec tu prosze o rozwage i uwage.
Napisano Ponad rok temu
Widzisz nie znasz wszystkich detali a wydajesz daleko idace sady. Oczywiscie zachowalem arogancka, prywatna korespondecje mko_san do mnie. Nie rozmawiamy o zadnej zgodzie czy nie, tylko o szanowaniu regulaminu forum.Bycmoze moderator Szczepan potraktowal go niewlasciwie i nieuprzejmie i dlatego powstal konflikt? .
To proste.
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle myślę, że uprzejmością więcej się zyskuje. Choć akurat moja narzeczona uważa, że z powodu mojej uprzejmości ludze mnie ruch**** w d***. Nie zgadzam się z nią. Z powodu swojej nieuprzejmości być może wiele traci.
Napisano Ponad rok temu
. Choć akurat moja narzeczona uważa, że z powodu mojej uprzejmości ludze mnie ruch**** w d***. Nie zgadzam się z nią. Z powodu swojej nieuprzejmości być może wiele traci.
Grey kochany, może to kwestia moich rozszalałych hormonów ale zacząlem sie zastanawiać co traci twoja narzeczona Przeczytaj jeszcze raz to co napisałaeś bo chyba maleńkie qui pro guo wyszło, ale jakież smakowite . I oczywiście nie traktuj tego zbyt osobiście :wink: :wink: :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak... To może jednak dobrze, ze traci. Hehe.
hehe. Nie powiem więcej. Hehe. Co by młodzieży nie gorszyć ;P
Napisano Ponad rok temu
Grey, nie bądź sobek 8) :wink: Sam się bawisz a narzeczonej załujesz? :wink: . Musisz jej to zrekompensować :peace:Łabądź - > Buhahaha
No tak... To może jednak dobrze, ze traci. Hehe.
hehe. Nie powiem więcej. Hehe. Co by młodzieży nie gorszyć ;P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tai chi W Berlinie
- Ponad rok temu
-
FAQ Aikido
- Ponad rok temu
-
Początki
- Ponad rok temu
-
co Wy, *****, wiecie o aikido... ;)
- Ponad rok temu
-
seria i jak się przed nią obronić
- Ponad rok temu
-
Wysoki upadek na twardej powierzchni
- Ponad rok temu
-
Uczciwa konkurencja (?) czyli bosman Wiesław powraca :)
- Ponad rok temu
-
Zwycięstwa O-sensei.
- Ponad rok temu
-
Iwama Ryu oficjalne wiadomości
- Ponad rok temu
-
Niezginalna reka!!!!!!!!
- Ponad rok temu